0 oy
596 göst.
Diğer kategorisinde (0 puan) tarafından
Post açıyorum burdaki insanlar nasıl ya ben seda diye biri değilim ısrarla seda sensin diyorlar bir kola şifresi isteyen sedami var gerçekten o kadar sinir oldumki araştırılmasını istiyorum bu insanlarında biran önce benim seda olmadığımı bilmelerini istiyorum bu nedir ya 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,536 puan) tarafından

Tm anladık sen sedasın:D

-Reklam-
+1 oy
(5,478 puan) tarafından
Niye açıklama yapıyorsun ki sanki oymussunda inandırmaya çalışıyor gibi olmuş kim ne düşünmek isterse düşünür 
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Seda benim:)))
(11,676 puan) tarafından
Meksikalı sen miydinnn
(1,908 puan) tarafından
Bilmiyodm ki cnm sonra actm Esma syledi
(1,908 puan) tarafından
Ewet bnm
(11,676 puan) tarafından
Unuttun mu beni :/ seninle konuşuyorduk
(1,908 puan) tarafından
Kız unutmamdm cnm nie unutym kiz
0 oy
(4,351 puan) tarafından
Sare yazıyor ki sende zaten seda değil :)))))
0 oy
(2,942 puan) tarafından
Seda benim arkadaşım canim 
tarafından
Bu omu peki
(8,435 puan) tarafından
Hafsa sen sedayla arkadaş degilmiydin sanki en son olayda seninde adın geçiyordu öyle hatırlıyorum
(2,942 puan) tarafından
Yok kız o değil
(6,308 puan) tarafından
Hafsanın suçu yoktu ki:) o kendince oyun istemişti
tarafından
Değilim artık :-) o olaydan sonra koptu her şey
tarafından
Begonvil. Olur mu hiç öyle ona göre bütün suç bende giidp öyle anlatmış millete yüzüme karşı helallik isteyip özür diledi arkamdan da sallamış
(8,435 puan) tarafından
Suçu var demiyorum begonvil, sadece o olayda ismi geçiyordu yorumlarda okudum hatta engel aldı felan demişlerdi zaten konunun pek üstüne düşmedim oyuzden bilmediğim için soruyorum arkadaş degilmiydiniz diye
(8,435 puan) tarafından
O kız bir değişikti zaten bir kere yorumlarda kavga etmiştik durmadan cips kola şifresi istiyor diye biseyler demiştim geçmiş zaman herkesde onunda yanında olup savunma yapmıştı :D onu hatirladim şimdi :D
(6,308 puan) tarafından
Seda severdj öyle şeyleri:) gelip bana özelden hak verirdi
Gider başkasına suclardi beni Allah'tan ekran görüntüleri varda görmüş olduk hshshsh
tarafından
Gördün mü sen konuşmaları :-)
tarafından
Minnoş senledemi sorun yaşadı
(6,308 puan) tarafından
Yok onları değil
Başka olay vardı geldi bana yazdı sonra haklısın vs vs dedi başkası ile konuşunca da hiç bana yazmamış gibi arası iyi değilmiş gibi davrandı:) sonra o kişi ile benim samimi olduğumu görünce bir tutuştu ve o kişi de ekran resimleri attı bana burdan özelden konuşulmuş
Onun üstüne de sizin olay patladı hemen:)
tarafından
Ana ciddi misin :-):-):-) Miraysu dikkatli ol bacım
(8,435 puan) tarafından
Haha evet, bide herkese kendini sevdirmisti ozamanlar en ufak laf atsam millet hemen savunmaya geçiyordu onu :D ay bide ben ona laf söylemiştim sürekli burda dileniyorsun evien internet baglat demiştim herkes üstüme ususmustu :D bide yüzsüz gibi bunu unutup birine dedim bende cips sifresi var demiştim özelden atayım demiştim oda hemen özelden yazıp bana atarmisin demişti düşün:D çok değişikti ya :D ev interneti çok pahalı diyordu 300 tlymis bilmem ne sürekli sallıyordu biseyler:D
(6,308 puan) tarafından
He hee pahalıymis vs vs bahaneler :)
Ama her gün eve kargo geliyordu
Napsin ona İnternet çok lazımdı her işini bırakıp buraya girmek onun göreviydi
Bakma sen buradakilere bugün linç ettiklerini yarın kendi sevdikleri yapınca koruma altına alırlar:) çok da takılma minnoşum
(2,942 puan) tarafından
Kızlar neler olmuş ama seda öyle biri değil yani ben öyle bişey goormedim ondan
tarafından
Ee bu iphone kullanıyordu bide
tarafından
Miraysu bende ilk duyduğum zaman senin gibi inanamadım. Taki arkamdan konuşup ikili oynayana kadar
(8,435 puan) tarafından
Takılmiyorum askim❤️ ozamanlar çok asabimi bozmuştu sonra bişey olmamış gibi benimle konuşmaya çalışıyordu yüzsüz gibiydi zatende öyleymiş iyiki gitti burdan bence :D onun hayatı yalanmis burda yani kendini değişik göstermiş hep ama arkasindna neler neler çıktı konuşuldu:D
(8,435 puan) tarafından
Valla iPhone kullandığına eminmisin :D miraysu sende numarası felan varmı? Şuan nerde ne yapiyo biliyonmu?
tarafından
Konuştuğumuz zaman ekran görüntüsü atmıştı iphone telfondu
(6,308 puan) tarafından
Miraysu demekki tanıyamamışsin:)
Evet iPhone kullanıyordu:) diyorum ya ste onu kullanması sürekli kargo gelmesi vs ilginçti yani
0 oy
(7,457 puan) tarafından
Aa seda gelmiş :))
0 oy
tarafından
Gerçekten bir posta mı çıldırıp bu tepkiyi veriyor sun 
tarafından
Hayır onu anladım ama bahsettiğin post dünmüydü önceki günmüydü öyle bir şey Di ama neden yeni bu tepki? Neden bu gün post açıldı onu anlamadım
(8,435 puan) tarafından
Ben tarihlere bakmadımda genel olarak konuşuyorum kendini açıklama zorunda hissetmiştir diye düşündüm
tarafından
Doğru dur ama ben olsam ve o kişi değilsem hiçte takmam kafana admine yazardım
(0 puan) tarafından
Bugün girebilirim bakın ben Hatay'da yaşıyorum geçen günkü deprem yüzünden iki çocuğumla kaçarken birini alamadım içerde kaldı merdivenden yere düştüm panikle eşimde yoktu evde gece 3 de inşaata çalışmak için gidiyor bu köyde öyle altyapı internet faln yok ben oyuzden şifre istedim ama bana ısrarla seda diyorlar hiç tanımadığım biri için bir şifre için özellikle bunu yapıyorlar benim çocuklarım hasta evlerimizde duramıyoruz cadirlarimizi kuracağız bugün tekrar ben o şifre ve internetide kendi cocuklarim için istiyorum küçükler durmuyorlar internet dayanmiyor ama bunu kimseye inandiramiyorum burda ilk defa şifre istedim onu da seda sensin diye linclediler beni Allah yukarda ben birşey demiyorum derdim başımdan aşkın
tarafından
Değilsen takma kafana o zaman boş ver isteyen istediğini söylesin. Allah yardımcın olsun inşallah
0 oy
(2,497 puan) tarafından
AÇIKLIYORUM aranan seda benim

Şaka şaka seda kim yaa 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 861 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Oznurr (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 826 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (355 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 267 göst.
30 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Havin06 (2,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 346 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde sweetlady (851 puan) tarafından soruldu

412,494 soru

12,418,893 cevap

45,133 kullanıcı

Kategoriler

...