0 oy
317 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (999 puan) tarafından
Jvjcchxyxhvlnlnkbhcxtycu

10 Cevaplar

+1 oy
(4,581 puan) tarafından
Kırmadan önüne geçmenin tek yolu eşinin konuşması ve uyarması. Bizim özelimiz kalmadı artık, biz çiftiz diye söylemesi ve gelmek istediği zamanlarda hayır yalnız çıkacağız veya misafirimizi yalnız ağırlayacağız diye reddetmesi gerek. Sen ne kadar kibar söylersen söyle kırılmaya bahane bulacaktır.
-Reklam-
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Yakın mı oturuyorsun yakın oturmuyorsan  sürekli bahaneler uydurun bugün şuraya gıdecez başbaşa vakıt gecırecez yada annemlere gıdecez falan yada hastayım böyle surekşı bahane bulursan bı süre sonra keserler bıde elınden geldıgınce hıc arama aradıklarında hemen açma telfonu hep  geç aç 
(999 puan) tarafından
Kactigimi.anliyo rahatsiz etmek icin yapiyo zaten
0 oy
tarafından
Bence sen bitane Japon yapıştırıcı al direk kendine yapıştır en mantıklısı:))
tarafından
Yaaa aklimdan ilk geçen ☺️☺️☺️

Salla kuzum  başından o nedir oldu olacak seni emsin ya tovbeeee
0 oy
tarafından
Burada eşinin tepki vermesi gerek yoksa ne desende kötü sen olursun 
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Benim kaynanayi anlatmışsın inanki fazlası var eksiği yok.. kocamda ses çıkarmaz çok düşkün annesine. Sen suratını as eve geldiğinde bazen kapıyı açma biliyorum yanlış bir şey ama mesafeli olmazsan rahat edemezsin huzurun kalmaz. Gelmek istediğinde rahatsızım yemek yapamicam de birkaç kez ertele inşallah işe yarar oğlunun evliliğini kiskanN kaynana düşman başına 
0 oy
(1,909 puan) tarafından
En iyisi en baştan araya mesafe koymak ben öyle yaptım şuan asla gelmeye cesaret edemez anca ben davet edersem gelebilir ve telefonlarınıda herzaman açmıyorum böylesi daha iyi boşver kafa rahat evimde sessiz sakin kendi halimdeyim oh mis
0 oy
(213 puan) tarafından
Eşinde bitiyor iş. O dicek sen degil
0 oy
(1,570 puan) tarafından

:D sınır bozucu cıdden neden katlanıyorsun pekı çıldır gitsin 

(999 puan) tarafından
Esim cok.kaba saba anneci.ben yokken annesine.yapmadgi.kalmamis.ben.gelince anneci.oldu :))
0 oy
tarafından
Benimki de öyleydi ben eşime söylemedim rahatsız olduğumu, kendim dedim biz evliyiz artık beraber vakit geçirmek istiyorum diye. Benim ailem gelmek istemiyor, beraber olalım diye evimize gelmiyorlar, senden de bunu istiyorum gelmen gereken yerlere zaten gelirsin dedim. Biraz kırıldı ama bende insan evladıyım. Eşimle vakit geçirmek en doğal hakkım.
0 oy
(440 puan) tarafından

Şöyle oldu bir keresinde oğlumu spaya götürecektik ilk gidişiydi bende bütün ilklerini sadece çekirdek ailesiyle gerceklestirsin istiyorum kaynanam da gideriz filan muhabbet yapıyordu kayinbabamdaydi araba aradım randevumuz yaklaşıyor gelsin babam  gidelim yada arabayi eşime versin gidelim biz dedim bastıra bastıra.. gelmedi :D tabi bazı Kaynanalar yüzsüz anlamayabilir

(999 puan) tarafından
Yuzsuz oyle.dedgmi.duysun.yapisir goturtturene kadar oyun oynar cilve yapar
(440 puan) tarafından
Ayy Allah kaynananinda hayırlısını versin ya

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 176 göst.
19 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde ptrck (999 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
9 Ekim 2024 Kültür-Sanat kategorisinde ptrck (999 puan) tarafından soruldu
+1 oy