Eşim dukyandan geldi akşam yemek yedi bnde 4 aylık oglumu yatırdım sen çocuklara bak besi salla ki uyanmasın hiç bir iş yapmadım mutfak dandini tamm dedi mutfağı çamaşırı banyo yatak odası sobasini yaktm çöpleri dökecem , eşim geldi tuvalete giricem dedi bende 2 dk daha dur çocuk uyanmasın odaya Alaçam karanlıkta uyusun bende az rahat edin salla dedim ben dışarı çıktım geldim çocuk agpliyor beyfendi tuvalete tlefn sigara yapıyor cinlerin twpeme cikti yav bnde insanım 2 dk sabret ne var kactimi sigaran çocukta uyandı ağlarını ne susuyor ne geri uyuyor ne emiyor ,,, sinir oldum çocukları aldm odaya gittim büyüğe süt veridm yat dedim küçükte uyumuyor ağlıyor susturamiyorm yatmıyor eşime dedim Allah benm bin bir belamı versim ben insan degilm ki dedim bide yastığa başını koyup horluyor yav bir insan naisl 2 sn yede horlar bnde çocuk bırakmayacak bıraksa sen bırakmasın beb yatayim bağırmaya başladı hani deidm uykudaydin horluyordun o nasıl uykuymus beni duyuyorsn dedim kızdı yastığı battaniyeyi aldı salonda uyudu ... Sabahta sobayı yakmış yerdeki oyunckaalri toplayıp gitmiş