0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde (3,108 puan) tarafından
Eşim dukyandan geldi akşam yemek yedi bnde 4 aylık oglumu yatırdım sen çocuklara bak besi salla ki uyanmasın hiç bir iş yapmadım mutfak dandini tamm dedi mutfağı çamaşırı banyo yatak odası sobasini yaktm çöpleri dökecem , eşim geldi tuvalete giricem dedi bende 2 dk daha dur çocuk uyanmasın odaya Alaçam karanlıkta uyusun bende az rahat edin salla dedim ben dışarı çıktım geldim çocuk agpliyor beyfendi tuvalete tlefn sigara yapıyor cinlerin twpeme cikti yav bnde insanım 2 dk sabret ne var kactimi sigaran çocukta uyandı ağlarını ne susuyor ne geri uyuyor ne emiyor ,,, sinir oldum çocukları aldm odaya gittim büyüğe süt veridm yat dedim küçükte uyumuyor ağlıyor susturamiyorm yatmıyor eşime dedim Allah benm bin bir belamı versim ben insan degilm ki dedim bide yastığa başını koyup horluyor yav bir insan naisl 2 sn yede horlar bnde çocuk bırakmayacak bıraksa sen bırakmasın beb yatayim bağırmaya başladı hani deidm uykudaydin horluyordun o nasıl uykuymus beni duyuyorsn dedim kızdı yastığı battaniyeyi aldı salonda uyudu ... Sabahta sobayı yakmış yerdeki oyunckaalri toplayıp gitmiş 

3 Cevaplar

0 oy
(5,495 puan) tarafından
Cins bu adamlar gerçekten dün akşam tartışma günüydü sanırım. Benim eşim de uyuyup kalır Allah'tan kixim büyüdü diyorum çocuk emanet ederdim küçükken ayakta uyurdu
(3,108 puan) tarafından
Ya 2 saniye de horlamaya başlıyor öyle bir horlama yok yemin ederim ,, 3 dk bekleyemedi beşiğin başında geçen zehir oldu
(5,495 puan) tarafından
Yapıyorlar canim maalesef ben diyorum ilkinde uyudun hep ikincide nasıl olacak bakalım sesedemi uyanmiyorsun diyordum
(3,108 puan) tarafından
Bu da aynı bnm demem lazım sobaya kömür at kapıya ciktn odun va rmi kömür var mı bak yav 3 yaşındaki çocuğu hergun yatırması a rağmen hayla çise götür sütü ver demem lazım denezsem ya tuvalet wgotirmuyor ya süt vermiyor öyle bir cins
-Reklam-
0 oy
(1,989 puan) tarafından
Olur öyle bazen canım belki çok sıkışmıştir ne diyelim 
(3,108 puan) tarafından
Yok be girdimi 1 saat çıkmıyor elinde tlfn sigara
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Aynısını biz sabah yaşadık tartıştık bı baktim yatagi topluyir örtüyü katliyor 

Yani bunları yapmasın ama kalbimi de kirmasin 
(3,108 puan) tarafından
Sadece sürekli evdeyim 2 dk çöpü dokeyimde bu sokak yüzü göreyim dedim burnumdan feldi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 777 göst.
11 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,051 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 156 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde EmreYaren (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 262 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 307 göst.