0 oy
590 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,095 puan) tarafından
Sürekli eşim ile mutfağa alacakları için tartışıyoruz Bu sabahta zebze yüzünden tartıştik en son babanın evinde de hergun on yemek yapıp yiyordunuz dedi ağladım sustum Bana aldığım para ortada kira , şu bu derken ay başı zor geliyor diyor. Ay da bir alır oldum onu da artık tane alıyorum .. çocuklarım artık makarna görmek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım... Çeyizlik eşyalarımı çıkardım en sonunda patikleri satıp birşeyler alırım diye düşündüm var mı çabuk satabileceğim bir yer 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Maası cok mu dusuk kuzum? Bu devırde çok zor gecınmek
(2,095 puan) tarafından
Evet düşük onu da anlıyorum ama artık bende bıktım tartışmaktan. Maaşı 8 bin
tarafından
Asgarı ucret dahı degıl, nasıl olıyor ama bu?
(2,095 puan) tarafından
Burda fazla bile derler . Abileri zengin gözüyle bakıyor durum böyle maalesef
-Reklam-
0 oy
tarafından
Babanın evinde..... Dıye başlayan her cümle başlı başına çok kırıcı... 
(2,095 puan) tarafından
Evet sürekli bana bu ithamda bulunuyor. Şükürler olsun ailem in durumu gayet iyiydi ama sürekli böyle diyor
0 oy
(2,652 puan) tarafından
Çocuklarına bakamiyorsa yanında durmanin amacı nedir ? Maddi durumu mu yok, parası mi yetmiyor yoksa keyfi mi vermiyor
(2,095 puan) tarafından
5 yıldır evliyiz ve anlata anlata artık hastalık tuttum . Adam çok gamsız bizi buraya hiç birşey yok ama yine de gitmem diyor.
(2,652 puan) tarafından
Hmm sıkıntı canım ya. Yarın öbür gün çocuklar büyüyecek ve büyüdükçe istekleri artacak. Allah yardimciniz olsun
(2,095 puan) tarafından
Evet Allah bize de büyük. Allah razı olsun
(2,652 puan) tarafından
Canım eski postlarina baktım şimdi. Ailen destek olmuyor mu sana ? Neden bosamiyorsun bu adami
(2,095 puan) tarafından
Ailem en zor animda bile sırtını döndü bosansam nereye giderim
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Dolap gardrop uygulamalırından sata bilirsin ama eşin ne işle meşgulde  bu kadar kırıcı konuşuyor
(2,095 puan) tarafından
Oraya da atarım . Eşim lokanta da garson
0 oy
(18,099 puan) tarafından
Maaşı cokmu az canm kara ne kadar ?

Sosyal yardim vakıflarına başvur durumunu anlat çevremde sigortalı olup yardim alanlar var .
(2,095 puan) tarafından
Maaş 8 bin adam hiç evde durmuyor tatili Yok gece yarısı geliyor yine de yetmiyor. Vakıf a ve belediye ye defalarca gittim ayda verdikleri 1200 lira o da ya elektrik suya ya da kira için vermiyoruz
(18,099 puan) tarafından
Benim eşimde inşaatta çalışıyor canm işi zor ama anca geçiniyoruz biz 8 bin ile asla gecinemeyiz çok az bence maaşı biraz daha yüksek bir işe girmeli
(2,095 puan) tarafından
Keşke öyle olsa ama burda iş olanağı çok az olanı da torpille alınıyor
0 oy
(3,108 puan) tarafından
Maalesef askeri ücret hiç bisiye yetmiyor , eşim kirayı faturalari ödüyor para sıfır kahvaltılık alacak para kalmıyor daha dün mama ve 2 paket süte 1000 TL verdim dedi içinde bez ıslak mendil hiç bişi yok düşün ,, ek iş olarak dukyan var onla biraz biraz alıyoruz . Kaymakamlığa got yada bulunduğun yerin muhtarına gıda yardımı talep et 
(2,095 puan) tarafından
Keşke asgari ücret olsa o bile değil. Belediye ye defalarca gittik birşey vermediler vakıf bir defa koli verdi devamı gelmedi. Offf gerçekten çok zor çokkk
(3,108 puan) tarafından
Çok zor Allah yaridmcinz olsun bnm eşimde 1 yıldır askeri ücretle çalışıyor , önce dukyan di.sadece günü birlikti
(2,095 puan) tarafından
Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah
0 oy
(669 puan) tarafından
Bu duruma düşeriz diye 3 senedir milletin kölesi oldum kiraya çıkamıyoruz asgari ücretle kiraya çıksak çocuğuma bir şey alamamaktan korkuyorum çok zor Allah yardımcımız olsun 
(2,095 puan) tarafından
Aminnn cümlemizin inşallah. Keşke asgari ücret olsa eminim yeterdi burda iş olanağı çok az aldığı ona buna gidiyor elde kalıyor koca bir SIFIR. Biz de kiradayiz ev sahibi halası oluyor bu ay yine zam yapacağım dedi
(669 puan) tarafından
Şehir dışı işler yüksek oluyor aslında günlüğü 1500 liraya gelen var eşin öyle bir işte çalışmaz mı
(2,095 puan) tarafından
Adam burdan başka yerde yaşamak istemiyor ki. Ablası Ankara ya gelin dedi ama yok
(669 puan) tarafından
Aynı benimki de bu köyden gitmiyor
0 oy
(7,812 puan) tarafından
8 bin nedir öyle işte enseyi gibi neden çalışıyor. Asgarî ücretli bir yere girsin en azından 
(2,095 puan) tarafından
İş yok olan yerde de torpil le alınıyor burası küçük yer

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 367 göst.
3 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esmaslan (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,829 göst.
3 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,296 göst.
0 oy