Kızlar ben gurbete EVLİYİM eşimin ailesi olacak şahıslar 3tane bebeğim var ne halalri ne eltilerim coxukalrim doğduğunda bı hediye bile almadılar bitane eltim var o aldı onun hakini yemim cocugumun doğum günü oldu cagirdim gelmediler ama görümcem çocuğuna doğum günü yaptı çağırdı bende gitmedim yani benim de içimden gelmiyor bişey yapım alım ama eltimin kızına herkes aldı yaptı hedilerene bakınca şok oldum benim ailmede uzakta annem bitek çeyrek taktı digerline birere takım aldı onunda günahını almim.
Ama bu farklılık neden o torun yiyen bunlar ne geçen eltim kızımın busuru elbisesi var hepsilerine burca basmış hepsi hediye diye .
Eşimin amcası oğluma 100tl taktı onunda kaynanamın gözü kaldı çocuğuna bişey al korkar ben harcadım.
Doğum parası olur çekmeden der bana çocuklara bez mama al açıkçası kendime bişey aldım istemezler .
Geçen gün eşim annesinden borc para istedi
Kaynanam eşine sor hesabında kartında cebinde olur parası dedi .
Sonra öyle diyince eşim bendeki parayı aldı verim geri ben neden harcayinca zorlarina gider ben bişey aldım görümcem görse aynisini ilaki alır ..
Bu huylarindan nefret ediyorum yalanladna çocuklarıma seviyirlar onuda istemem biseylerini görmedim yaptiklarina yapıyorlar ama ...???