Linclemeden luften bana akil verin. ....Eltim ile evlerimiz ayrı o bnden sonra evlenip ayrı eve geçti 1 yıl oldu evleneli bnde 3 yıl bitti evleneli ... ev ev üstüne olmaz diye evleri ayrı yaptık ama para konusunda beraberiz ve birlik konusinda da beraberiz ...mesela bnde 3 Kişi kalıyor onda bir kişi kalıyor bu kalan kişiler ise ( kayinlar. ) bide kaynimim bı oğlu var buraya geldi bazen bmde bazen eltime gider cani nasıl isterse öyle takılıyor 16 yaşında ama çoğunluk bnde kalır çamaşırı banyosu bizde olur oraya bazen sikildigi için gider geç oluncada orda yatar neyse konuya geliyim bı kaç defadır fark ediyordum bişey demedim bu gün yine oldu baktım kapı çaldı çocuk eve geldi açım kahvaltı yapacam dedi bnde nerden geliyorsun dedim işten mi dedim çünkü bazen o eltimin kocası yani kaynimla işe gider bnde işe gitti geldi aç sandım ...neyse yok yenge ne işi amcamlardaydim dedi ...bnde dedim ki bu saate kadar kahvaltı yapmadınız mı saat 3 ..... yok yapmadık bekledim bekleidm uyanan yok açım bnde kalktım buraya geldim dedi ... sinir oldum çünkü bilerek yapıyor biliyorum bı kaç defa yine yaptı benim de çocuğum var hamileyim bana da yazık yapamıyorum bide herşeyi geçtim saat 3 yani çocuğu yok bişey yok evde bir kocası bı kaynım var 20 yaisnda oda sabah üniversite gider akşam saatlerinde gelir sonucda evlenince herkes ona dedi bak iki eltisiniz eşitsiniz diye bn yapıyorsam oda yapsın neden böyle yapiyor bide çocuk oraya gidince ters ters cevap veriyormuş acaba gitmesin diye mi böyle yapıyor madem öyle bn kaynimi arasam mi karın böyle yapıyor herşeyi neden üstüme yıkıyorsunuz diye çünkü bu çocuğu o getirdi buraya o zamanlar nişanlıydi çocuk buraya geldi sonra düğün yaptı çocuk burda bnde kaldı sizce bilerek mi yapiyor yani eltimle bı sorunum yok gider geliriz ama bence bilerek yapıyor kocaisna desem mi diyecem kocası da evde sonuç da diyebilir karısına kalk geç oldu diye oda aynı karısı işine gelmiyor bn 11 de kalkmadan uyuya kalsam eşim evde olsa aşkım kalk kardeşlerim evde geç oldu kahvaltı yapalım der uzun oldu kusura bakmayın ben mi abartmıyorum acaba linclemeden ltfn