Kizlar en uzun gecede biraz kafanizi sisirecem simdiden kusura bakmayin
.
Ben evlenir evlenmez hamile kaldim bebegim erken dogdu sezeryanla. Ama melek oldu kaybettim kizimi. Neyse bundan tam 4 bucuk ay sonra isteyerek hamile kaldim ve suan 6 bucuk aylik kizim var hamdolsun.
Dogum yapali hic adet olmadim. Odum kopuyor hamile kalacam diye.:/ korunuyoruz tabiki.ama yinede hic biseyin garantisi yok. Bu ara halsizlik bas dönmesi vardi korktum test yaptim. Negatif cikti neyse 1 gun sonra teste baktim pozitif. Haliyle korku basti beni. Bugün esim 2 test daha aldi. Aksam 19 da yaptim 1 saat falan geldim gittim tek. Neyse 23 de baktim hayalet cizgi var.:/ tekrar panik oldum diger testide yaptım. 1 saat oldu hala negatif. Haftasonu diye kanda veremedim p.tesi ni bekliyorum. Korku icerisinde. Yoktur muhtemelen de iste insan yine tirsiyor.
hem bebegim kucuk hem 3.sezeryan olacak. Rabbim isteyene nasip etsin burda bir cok arkadas bu mutlu haberi almak icin bekliyor. Onlara nasip olsun insaAllah...
Benide yanlis anlamayin kizlar hani olursa basim ustune. ama ben sezeryandi bebegim kucuktu hepsini gectim. Evlendim evleneli her sene hamile kalmis olacam oyl3 bise olursa.
kendimi kuluçka tavugu gibi hissediyorum
. Hakkinizi helal edin cok uzattimda. Bu testler bekledikce cifte mi donuyor ya bilgisi olan varmi basina gelen. Bi aydinlatsaniz su bacinizi. Valla en uzun gece bana cooook daha uzun olacak anlasilan.