Kizlar en uzun gecede biraz kafanizi sisirecem simdiden kusura bakmayin.
Ben evlenir evlenmez hamile kaldim bebegim erken dogdu sezeryanla. Ama melek oldu kaybettim kizimi. Neyse bundan tam 4 bucuk ay sonra isteyerek hamile kaldim ve suan 6 bucuk aylik kizim var hamdolsun.
Dogum yapali hic adet olmadim. Odum kopuyor hamile kalacam diye.:/ korunuyoruz tabiki.ama yinede hic biseyin garantisi yok. Bu ara halsizlik bas dönmesi vardi korktum test yaptim. Negatif cikti neyse 1 gun sonra teste baktim pozitif. Haliyle korku basti beni. Bugün esim 2 test daha aldi. Aksam 19 da yaptim 1 saat falan geldim gittim tek. Neyse 23 de baktim hayalet cizgi var.:/ tekrar panik oldum diger testide yaptım. 1 saat oldu hala negatif. Haftasonu diye kanda veremedim p.tesi ni bekliyorum. Korku icerisinde. Yoktur muhtemelen de iste insan yine tirsiyor. hem bebegim kucuk hem 3.sezeryan olacak. Rabbim isteyene nasip etsin burda bir cok arkadas bu mutlu haberi almak icin bekliyor. Onlara nasip olsun insaAllah...
Benide yanlis anlamayin kizlar hani olursa basim ustune. ama ben sezeryandi bebegim kucuktu hepsini gectim. Evlendim evleneli her sene hamile kalmis olacam oyl3 bise olursa. kendimi kuluçka tavugu gibi hissediyorum. Hakkinizi helal edin cok uzattimda. Bu testler bekledikce cifte mi donuyor ya bilgisi olan varmi basina gelen. Bi aydinlatsaniz su bacinizi. Valla en uzun gece bana cooook daha uzun olacak anlasilan.
Dur icini rahatlatayim
Aynisi bende de oldu testi yaptim tek cizgi aradan 1 saat falan gecti hayalet cizgi cikmis hatta postum var bak bi resime istersen sonra bi tane daha yaptim onda cikmadi sonra hayiz oldum gerci.
Kocamida hamileyim diye kandirdim ustune
En kesin sonuç kan canım varsada yapacak bişey yok bende 2017 den bu yana hep hamileyim sen yazmışsınya hamileysem kuluçka tavuğu gibi hahh bende tam ondanım galiba
Yaa şimdi bni de korkuttun bnde temmuz da evlendim ilk ay hamile kaldım düştü 3.ay tekrar bile isteye kaldım şimdi 5 aylık oğlum var hala adet olmadım geçen test yaptım negatif oldu akşam baktım çift olmuş öyle bir şey var mı ya bnm hiç aklıma gelmedi korunuyorz da valla bna yıne mi hamilesin derler ki amaa yoktur yaa korkutma beni
Simdi ilk olarak icini rahatliticak bi örnek vericem. Bende 7 8 ay kadar gebe kalmak icin uğraştım. Her adet döneminde bi umut 3 tane birden test yapardm ertesi güne hayalet cizgiler oluşurdu. Ama hic birinde hamile değildim.
1,488,272 soru
24,327,686 cevap
345,563 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın