Som günlerde briaz garip davranıyor. Her akşam illaki Bi sebepten tartışma oluyor. 2 senelik evliyiz ben ne zaman adet olacak olsam ona bi haller oluyor. Aynı depresyona giriyor gibi. Her şeye kızıyor sinirleniyor. Bu gece Bi tartışma olmadı ta ki o yatana kadar. Biraz yakınlaştım yatmadan önce. İstemedi gitti yanımda. Tamam normal de yani ne bileyim. Ben de o iş olsun diye yanaşmadım ki. Hani şakalaşmak maayetinde Bi temasım oldu. İstemedi. Neyse dedim canı bir şeye sıkılmıştır dedim ama yok. Sordum bir şey mi oldu diye hayır dedi. Yatmaya gitti ben de 10-15 dk sonra peşine gittim çocuk belki uyur diye. Baktım onun gözler de açık. Yanına yattım yine yakınlaştım ama yok. Ne o ergen gibi dedi. Her zaman sorarız şakasına birbirimize. Beni seviyor musun diye sordum bağırarak evet evet dedi. Ne kızıyorsun dedim her zaman aynı şeyi sorma dedi o sanki sormuyormuş gibi. Neyse biraz uzadı konu. Aradan zaman geçti. Yine ben yaklaştım istemedi. Ne istiyorsun ne yapayım dedim sustu. Tekrar sordum hiçbir şey yapma dedi. Ben de aldım çocuğu çıktım odadan. Anlamadım niye böyle oldu. Ama gerçekten çok üzüldüm. Sizce nasıl davranmam gerekiyor akıl verin bana nolur. Ben de bilmiyorum ne yapıcamı