Sizinde çocuklarıniz istediklerini yaptırmak için tutturuyormu ay bu aralar aşırı geriliyorum bu duruma hiç kızan bağıran bir anne değilim ama beni çok geriyor ,26 aylık inanın bugün başıma ağrı girdi,hayır istediğini yapmayınca ağlıyor kendini yerlere atıyor mesela koltukta oturuyorum şuan oturmayacakmişım onunla bir yerde emekleyecekmisiz hastayım sabrımın son demini kullanıyor ,bugün oyun grubuna gittik orda çok güzel oyun oynadı etkinlikler yapti ,dönüşte kresten eve oyuncak getirmek istedi öğretmeniyle dedik bu oyuncaklar okulda burda kalıyor cumartesi gene oynacaksin diye neyse bu kamyon oyuncağı alamadım diye kendini yerlere attı krize girdi, bütün yol boyu kriz şeklinde aglayip yerde süründü ,gel oğlum bak oyun evinin yanında şok var,sana ordan başka oyuncak alalım çikolata alalım diyorum hala yolda bile bile yerlerde sürükleniyor neyse şoka girdik istediği bir oyuncağı aldım çıktık ,neymiş okula geri dönecekmis eve gitmeyecekmis ,yeni oyuncak alması bile inadindan vazgecirmedi, hem benim içim acıyor o ağlıyor diye üzülüyorum, sürükleye sürükleye eve getirdim mecburi çünkü yere kendisini atıyor ağlıyor diye çok üzüldüm ama oyuncak da alsam ikna olmadı eve gelmeyecekmis kresteki kamyonu istiyormuş, şuan biraz halsizim sabahtan beri çok yoruldum şimdi de ikimizde evde emekleyecekmisiz ona ağlıyor ya, sen koltuğa oturma oturamazsin diyor , bu çocuğun bu tutturma huyundan nasıl vazgeçire bilirim istediği olmayınca öyle bir eziyet yapıyor ve dünyanın sonu gibi davranıp ağlıyor ki agladiginada çok üzülüyorum krize griyor