Iyi geceler hanımlar..
Aslında bunu burda soracak kadar onemsemedigim insanlar ve konu ama siz böyle bir durumda nasıl bir yol izlerdiniz merak ettiğimden soruyorum.
Benim kayinvalidem oğlunu ilk başlarda çok kıskandı benden istemedi beni ama şimdi bebek olunca aklı bebeğe kaydı ama görümcemle beraber hala çok kiskandiklarini düşünüyorum neden mi derseniz hareketlerinden çok anlaşılıyor. Mesela sagolsun eşim hep benim lafıma bakar bunu çekemiyorlar. Sinir oluyorlar böyle olmasına bugün misafirliğe geldiler mesela görümce benden 10 yaş küçük eşim de kızıyor kalkıp ona hizmet etmeme. Kendi annesi de kendi kızına hizmet eder hiç kıçını kaldırıp Bi iş asla yapmaz neyse annesinden su istedi eşim baya kızdı kalk kendin al suyumu kocaman kızsın sen millete hizmet edeceğin yere millet sana hizmet ediyor dedi bu da işte ben misafirim VS diyor sonra beni şu şekilde sinir etmeye çalışıyor ben ona çay servisi yaparken zoruma gidiyor belli etmemeye çalışıyorum. Dün çayını sehpaya koydn bilerek koltuğun başka bir tarafına geçti annesi kızım çayını icsene deyicce o benim miydi diyor yani ben güya onun eline vermedim ya sehpaya koydum ya onu ima etmeye çalışıyor sanırım ben bunları hiç konu etmeyip zaten beni kıskanıyorlar diye yoluma devam ediyorum hiç eşimin başını bunlarla agritmayim dedim zaten o da memnun değil kardeşinden seni alan adama acırım falan diyor ikide bir..siz olsanız napardiniz böyle sizi sürekli kıskanan bir gorumceniz olsaydı? Annesi ile birlik olup sizi ezmeye çalışsa?
En iyisini yapıyorsun yaşıda küçükmüş sanırım alttan al yengelik bunu gerektiriyor malesef aynı durum bendede var eşinde farkında daha senin idare etmene seviniyordur aynı benim eşim gibi sizi kendime benzettim
Fazla abartip kafana takmissin klasik gorumce iste kiskanclik falan goremedim yaptiklarinda
Eşşek kadar kız hiçte küçük deil.Solerim valla kalk cayini kendin al kocaman oldun diye.15 yasinda kardesim var evi temizler yemek borek corek sarmaya kadar yapar.Sizinki bildigin gicikligina yapior.Hadsiz ben gelemem valla.
1,493,936 soru
24,407,836 cevap
350,676 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın