0 oy
411 göst.
önce Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından

Kızlar biliyosunuz ben birlik oturuyorum tabi kendi isteğim dışında 

Eşime demiştim mihirlerimi al diye birlik oturuyoruz madem bari mihirlerimi al dedim 

Bugün eşim olcak dengesiz bana dedi ki yarın sabah seni kahvaltıya götürcem sende bana masaj yap sırtıma dedi 

Bende dedim ki sanki deniz kenarına götürceksin çok bişey sanki dedim 

Bana nankör diye bağırdı 

Bide diyo ki yorgunum 

Bende dedim ki paranı benle mi yiyosun evde ananla babanda var dedim 

Ama beni kolay kolay ne cafeye nede sahile götürmüyo 

Bende ona bağırdım bi iyilik sen yapıyosun dedim 

Bunun anasının misafir odasındaki halılar çok aşırı eski 

Oraya iki tane ince halı sipariş etmiştim onları odama koycam ilerde ayrı eve çıkabilirsem orda kullancam inşallah

Bide benim çatallarımı kaşıklarımı çalmış ailesi 

Öyle çekmecedeydi onlarıda çöpe attım kullanmalarını istemediğim için 

Sinirlerim bozuldu 

23 Cevaplar

+7 oy
önce (164 puan) tarafından

Sahil ne alaka eşim beni simit etmek yemeğe davet etse koşa koşa giderim 

Eşinle evlenirken nerede oturacağınız konusunu konuşmadınız mı ?!! Baştan kabul etmeyin o zaman 

Mehiri evliylen istemek nedir arkadaşım o boşanınca alınır kadının güvencesi olsun diye 

Hır gür ederek ayrı eve çıkacağına ters etki yapar 

Güzel anlaş iyi anlar geçir

Annen baban halı kaşık bunlar çok çocukça değil mi 

Eşine olgun bi kadın olduğunu göster yanlız kaldığında ki anları güzelleştir ki o güzelliği elde etmek için ayrı eve çıksın 

Daha ayrı eve çıkacak maddi manevi olgunluğa ulaşamamış birinden mehir istemen gerçekten çocukça 

önce (8,439 puan) tarafından
+2

Aradığım yorum. Evlilikte sevgi saygı kalmamış, belki de olmamış hiç. Baştan her şeye he deyip şimdi saygıdan çok uzak bir tarzla hır güre gerek var mı. Gönlün varsa sabreder geçinirsin. Yoksa da baştan dersin ben gelemem aynı evde oturmaya diye. Mehirin kayınpederde ne işi var onu da anlamadım. Kendisinin hakkı o. Verirken ses etmemiş. Şimdi bekle ki gelsin o altınlar.

önce (2,768 puan) tarafından
+1

Aynı şeyleri yazmama gerek kalmamış birde eğer hafızam beni yanıltmıyorsa çocuklari yetişkindi bunu vurgulamamın sebebi yetişkin çocuklara rağmen kendisine böyle bi hayatı layık görmesi

önce (164,249 puan) tarafından
+1

haahh benzer seyleri yazcaktim gerek kalmadi ++++ bide kasık caldilar demis ona takildim her iki taraftada olgunluk yok

-Reklam-
+1 oy
önce (3,642 puan) tarafından

Niye kötülük.iyi geçinmeyi dene,kendini yıpratırsın.

önce (7 puan) tarafından

Ama kendisi bana sürekli olarak bağırıyo şu an gece vardiyası işe gidiyo ne zaman gece vardiyası olsa acısını benden cikariyo markete gidip canımın çektiği yiyeceği alsam neden bu kadar para harcıyosun diyo 

önce (3,642 puan) tarafından

İyilikle anlaşmayı deneyin empati yaparak.erkekler genelde gergin olur dışarda çalıştıkları için yorgunluk vs... muhakkak sizde geriliyorsunuz ama çöpe attım falan dediğiniz için iyi geçinin dedim yani kaynananlarla

önce (7 puan) tarafından

Canım o parasını benle yemiyo bekarkende calisiyodu ben mi vardım onun yaninda hayır bana harçlık veriyosa ben o harçlığı zaten rahat harcayamıyorum abur cubur alsam canım çekse laf ediyolar yediklerimi sayıyorlar

Benim aldığım eşyaları evet çöpe attım çünkü ben eskiden evime bi kaç eşya aldım bit pazarından anası dedi ki biz gazete parçasıyla sofra kurduk yemek yedik bişeyimiz yoktu dedi ama kızı dört dörtlük ev düzdü kızına hediye tv bile aldılar öbür kızınada her ay para gönderiyolar istediklerini alsın diye 

Ama bana gelince arkamdan konuşuyolar para verme ona diye 

+1 oy
önce (1,710 puan) tarafından

Annesinin babasının bi geliri yokmu neden birliktesiniz, yada sizin mi geliriniz az.

önce (7 puan) tarafından

Babası 3 yerden kira alıyo bide kendi maaşıda var çok parası var ama daha fazla para istiyolar 

önce (1,710 puan) tarafından

Evinizi ayırmadığınız sürece tartışmalarınız bitmez, eşinin aklına gir madem durumları var kendi evinize geçin 

önce (7 puan) tarafından

O eve geçmek istemiyo ben burayı bırakmam diyo bende birlik oturmak istemiyorum sürekli diken üstündeymişim gibi geliyo bana ne zaman markete gitsem moruk babası yine market sürekli market diye laf sokmaya calisiyo artık tiksiniyorum hepsinden 

İse girmek istiyorum işte yok eleman aramıyo hiç bi yer artık bıktım yani 

+1 oy
önce (1,334 puan) tarafından

Ya bazen güzel şeyleri de kendimiz bozuyoruz adam seni kahvaltıya götürcem demiş ne diye diyorsun sanki deniz kenarına mi götüreceksin diye böyle yapa yapa istesede içinden gelmez biseyler yapmak 

önce (7 puan) tarafından

Mihirlerimi aldırayım boşancam zaten baştan beri annesini babasını tuttu beni değil en başa onları koydu her zaman 

Çalışmama da izin vermiyo sürekli yolumu kapatma derdinde bileziklerimi alsinda boşancam

önce (1,334 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun canım 

önce (7 puan) tarafından

Sağol canım Allah razı olsun senden hamileysen bana dua eder misin ayrı eve tasinalim artık kurtulmak istiyorum bu nankörlerden

önce (852 puan) tarafından

Evet ayliz haklı ne olmuş yani iki ovalasan hem diyorsun bosanacam hem diyorsun ayrı ev bence sen önce kafamda net bı karar ver adama da kendine de hayatı zindan etme 

önce (137 puan) tarafından

Tamamda niye en başta bir oturdun bosanmak icinmi ev ustune ev olmaz isterse baban olsun illaki biyerde patlak verir baştan kabul etmemen gerekti üstelik mehri kimileri de vermiyor günahı sevabı onun boynuna ama mehir islam hukukunda var resmi hukukta herhangi bir belge senet yoksa zor alirsin adamin vermiycegi tutarsa o zaman napacaksin ettiğin beddua ile kalirsin 

+1 oy
önce (236 puan) tarafından

Çocuğunuz var mı ?

önce (7 puan) tarafından

Yok şu an daha 

0 oy
önce (445 puan) tarafından

Öfkelisin anlıyorum ama böyle kendini suçlu göstereceksin haklı olsanda bence daha sakin ol sanada evligine de zarar çalmak filan hoş değil eşine kızdığın için ama birine kızıp ondan çıkarmış gibi oluyor eşimle oturup konuşun böyle sonu olmaz bence yada ailesine şöyle sorularınızi onlar konuşsun sende yiprancaksin sinirlerin bozulur

0 oy
önce (4,469 puan) tarafından

Çocukça hareketler yapma bence yok halıları alıp serdimiycen Yok kaşık çöpe attım vs .birlik oturunca bu tarz sorunların çıkacağını kestirmiş olman lazım eşinde kahvaltıya goturcem demiş ses etme git ye iç işte hatta çok düşünceli bir davranış teşekkür ederim deki gönlünde yer et sürekli götürsün alttan alttan işle hemen gururunu incitecek şeyler söylersen seni değil anne babasını götürür 

0 oy
önce (4,974 puan) tarafından

Birliğin sonu genelde hiçlik oluyor. Yani anladığım kadarıyla sen bu adam seni onlara mahkum etti diye sinirlisin haklısın da bir adam karısına böyle bir hayata mahkum ediyorsa o adama da pek adam diyemeyiz. Sadece birlik olduğun için değil o ve ailesi sana saygı göstermediği için söylüyorum bu arada 

0 oy
önce (1,356 puan) tarafından

Evı ayırma şansınız yokmu böyle ilerlemez bu evlılık 

0 oy
önce (8,439 puan) tarafından

Kuzum sizin aranızda sevgi saygı hiçbir şey yok. Herkes dan dun. Karşındaki hayat arkadaşı mı kavgada rakibin mi belli değil. Kolay kolay da demem ama boşanın böyle evli kalmaktansa. Eşine normal demiyorum ama sen de az anormal değilsin. Çöpe eşya atmak nedir. Hem boşanmak var aklında hem ayrı ev açıp eşya alma planındasın. Senin de dengen yok. Baştan kabul etmeyecektin birlikte oturmayı. Koca mı yoktu. Mehirler de senin hakkın kayınpederde işi ne? Ona neden veriyorsun? Hiçbir şeye ses etmemişsin ya da edememişsin şimdi eşin sana Allah bir dese vay anam diye ters yapıyorsun. Ya umudun varsa sabredeceksin ya da açıp davayı ne kadar hakkın varsa hukuk yoluyla alıp ayrılıp yoluna bakacaksın.

Aranızda zerre kadar sevgi saygı olsa eşin sana gel çay simit yapalım dese bile pamuk şeker olurdun. Değişik ve maalesef saygı seviyesi çok düşük bir evliğiniz var. Çocuğun da yok sanırım, evlilikten umudun da yoksa kendini de küçük hesaplarda boğma ayrıl.

0 oy
önce (7,568 puan) tarafından

Değişik birisin 

0 oy
önce (330 puan) tarafından

Adam kahvaltıya götürecem demiş olay nereye gelmiş...

0 oy
önce (9,289 puan) tarafından

Çocuk yapma derim önce çalışın ev alın ayrı eve çıkın eşinle dışarı yemeğe çık tatlı dille konuş. Yok olmaz derse o zaman ayrılalım de bilezik için gençliğini heba etme mal mülk yerine gelir ömür gitti mi gelmez canım. 

0 oy
önce (468 puan) tarafından

Sana bişi diyim mi sen fenalık yapıyorsun yapma 

0 oy
önce (144 puan) tarafından

Bu kadar saçma birşeyden nasıl tartışma çıktı anlamadım sanırım kayinvalidenle oturuyorsun diye çok sabrın kalmamış ve eşin de tartışmayı sürdürmüş. Bence hiç bir gelin kaynanasiyla oturmamali eğer maddi durumlardan dolayı oturuyorsanız biraz idare edeceksin.

0 oy
önce (1 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

hemen pes mi ediyorsun, evliliğini bitirince daha mı ıyı olacak garantin mi var, birini bitirince sonraki daha mı ıyı cıkıyor, HAYIR. sen baskasını bosver eşine iyi ol. eşin görmeyecek mı onların yaptığı fenalıgı, kendi görsün ve desin evet sen haklısın desin kendisi.

sen sürekli söylersen yanlıs anlar, adam gelince onlarla bunaltma, adam eve senin için gelsin. biraz sabır ve zekanı kullan.

çocuk gibi davranmayı bırak, eşin ile ikiniz bir olmaya bak. ne kadar bir olursan o da evet ya bız biriz ve kendı duzenımızı kurmalıyız desin. ama hemen olmaz sabırla yapacaksın.

onları da takma, takınca daha mutlu olurlar, kendine uğras bul bulamazsan kitap oku, kültürlü ol, fazla da muhatap olma, arana seviye koy. 

0 oy
önce (228 puan) tarafından

aslında konu kahvaltıya gelene kadar sana çok şey yaşatmış o yüzden kahvaltı gelmemiş gözüne fevri davranmissn senin ne yaşadığını tabiki bilemeyiz ama bu yöntemin yanlış sevgi ve saygı bitirir ha şu da var severek evlenmiş olsanız bile ev üstüne ev olmaz zamanlar o sevgi kavga gürültü ve nefrete dönüşür imkan varken keşke ayrı eve ciksaniz ama aynı evde olduğunuz sürecede eşya alıp vermeme ya da çöpe atmayi kendi açımdan yanlış buldum bu dusmanimda olsa eğer birlik yaşıyorsak ya da zorundaysak nasıl onların eşyasını kullanıyorsam ihtiyaç halinde benim eşyamı da kullansınlar ama esinin huyuna suyuna git ki başkaları kafasını doldurmasin canım 

0 oy
önce (194 puan) tarafından

Böyle yaparak hem yeni bi  yuvayı hemde eşinizi kendinizden uzaklaştırırsınız yapmayın böyle inşAllah kendi eviniz olur olduğu zaman o evin içinde saygı sevgi huzur istiyosanız şimdi sabır ve idare etmek zorundasınız

0 oy
önce (7,496 puan) tarafından

Kocam beni götürsün sabaha kadar masaj yapacam

önce (643 puan) tarafından

Kahvalti ya goturuyor diyemi sabaha kadar masaj yapcan 

Ay kendinizr gelin lutfen sizin icin kazaniyo kahvaltiya gitmek. Luks degil bazen ihtiyac kadin icin 

Tatilde o sekilde

önce (7,496 puan) tarafından

Derdim kahvaltı değil onunla zaman geçirmek evet kazanıyor bakıyor gözümüz dışarda değil ilgi sevgi için yaparım 

0 oy
önce (643 puan) tarafından

Oncelikle saygi olmali sonra sevgi olmali 

Sonra deniz kenarinda kahvalti 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 199 göst.
18 Ocak 2026 Aile & Aşk kategorisinde 1Ahsen (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 734 göst.
0 oy
12 cevap 572 göst.