0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (807 puan) tarafından
Iyi geceler kızlar, 

17 aylık kızım var. 2 gündür ateşi var ama 37.5 'i geçmeyen ateş. Azi dişleri patlamış ondan muhtemelen. Ateş düşürücü şurup verip yatırıyorum ama ben havale geçirecek diye basında nöbet tutuyorum resmen. En ufak şeyde çok korkuyorum. Saçma sapan acaba otizm varmı, gelişim geriliği mı yaşıyor , sebepsiz yere her şeye takılıyorum. Komşumuz var fizyoterapist eşi özel eğitim öğretmeni onlara sordum gelişmi nasıl diye ,onlar da gayet güzel bir sıkıntı gözükmüyor dediler ama bu beni rahatlatmiyor. Hep bir korku var içimde. Normal mi acaba bu bütün anneler mi böyle. Kardeşimin eşi de geçen gün sen çok bağımlı olmuşsun çocuğa dedi. Acaba fazla mı sıkıyorum çocuğu. Ne dusunecegimi ne yapacağımı şaşırdım. 

4 Cevaplar

0 oy
(13,821 puan) tarafından
Her seyin fazlasi zarar cocugunu bilmek tanimak ayri ama buldr her seye supheyle bakmak fazla.bir durum gorursun endise edersin o ayri mesela ozaman da goturrsun doktora ama yoj yere her seyi takmak hastalik gibi olur
(807 puan) tarafından
Abarttığımi biliyorum ama bir türlü kurtulamıyorum bu durumdan. Bur ara iyi ki benim kızım olmuş ya kötü insanların çocuğu olsaydı da başına çok kötü şeyler gelseydi diye düşünüp duruyordum onu biraz atlattım şimdi bu düşünceler başladı.
-Reklam-
0 oy
(449 puan) tarafından
Ben de ara sıra özellikle otizm konusunda çok yersiz evham yapıyorum. Tv izliyor diye ilerde g.rizekalı olacağını falan düşünmeye başladım. Sürekli çocuğu bir gözlem halindeyim, sürekli bir şeyler öğretme çabasında olduğumu farkettim ama onun daha bebek olduğunu unutuyorum bu yüzden kendime çok kızdım. Onlar yarış atı değil adı üzerinde bebek. İsterse geç öğrensin ama tam öğrensin kavrasın moduna geçtim. Her şeyin zamanı var. Son zamanlarda artık saldım kendi ne isterse ne yapmak isterse onu yapıyor sıkmak istemiyorum, bu günleri bir daha geri dönmeyecek çünkü
(807 puan) tarafından
Hiç sorma ya en ufak şey gözüme batıyor bu konuda.
0 oy
tarafından
Ates olunca benide havale korkusu sarıyor uyku uyuyamıyorum baya baya kafayı yiyorum iyilesene kadar 
(807 puan) tarafından
Ateş ölçer yastigimin altında zırt birt çocuğun ateşini ölçüyorum hala uyumadım. O da uyanacak şimdi sesine çit çit tuşa basıp duruyorum.
0 oy
(4,447 puan) tarafından
hepimizde az yada çok vardır ama inan sonu gelmiyor bu takıntıların allah can sağlığı versin 
(807 puan) tarafından
Amin cümlemizin çocuğuna

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 464 göst.
25 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 158 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Acemi anne36 (1,334 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 277 göst.
30 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 438 göst.
20 Haziran 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

379,457 soru

11,359,125 cevap

34,835 kullanıcı

...