0 oy
591 göst.
Diğer kategorisinde (429 puan) tarafından
Kuzenim ameliyat olmuştu geçmiş olsun diye aradım cevap vermedi. Aradan 1 gün geçti mesaj attı aramışsın diye bende evet geçmiş olsuna diye aradım. iki gün sonra bu mesajıma cevap verdi sürekli whatsaptaydı çevirim içiydi ama bana 2 gün sonra cevap verdi teşekkür ederim diye. siz olsanız geri dönüş  sağlar mısınız  cevap vermedim 

23 Cevaplar

+1 oy
(135,754 puan) tarafından
yaa cevrim ici olmasi sana yazmadu anlamina gelmez banada wp cok mesaj gelir cvp vermedigim alta iner unuturum belki gozunden kacmistir
-Reklam-
+1 oy
(11,027 puan) tarafından
Daha ne dönüşü yapcan zaten bitmiş konu :) aramana mesajla dönüyo, mesajına 2 gün sonra yazıyo belli ki mesafeli sana. Boşver uzak dur 
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Çevrim içi olup donmuyorsa bnde geri donmezdim laf olsa da derim aradı açmadı 
0 oy
(3,093 puan) tarafından
Ne geri dönüş sağlıcam canım oralı bile olmam 
0 oy
tarafından
Bende 3 gün sonra geri dönerdşm ki çokta yaptım.. 
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Ay hiç uğraşma dediğini demişsin işte 
0 oy
tarafından
Belki WhatsApp web'te açık kalmıştır. Bazen öyle oluyor canım. Kuzenimi sevmiyorsam cevap vermezdim bir daha, seviyorsam da niye cevap vermiyorsun lan yazardım :) üç kuzenimle aram iyidir bitanesiyle baya iyidir. Diğerleri ölse kalsa umrumda değil. 
0 oy
(2,229 puan) tarafından
Bana da yapan bir kaç kişi var bunu şimdiye kadar olabilir diyordum ama düşününce bir olur.iki olur daha da yazmam olur biyer 
0 oy
(298 puan) tarafından
Ben bı daha aramam o arasın  . Eğer lafını ederse de ağzının payını ver 
0 oy
tarafından
Çevrimiçi olupda bana günler sonra yazan birine ne olursa olsun bir daha yazmam direk silerim bile kim olursa olsun. İşi olabilir ama günler sonra dönmesi gereken bişey olamaz çünkü giriyormuş.
0 oy
(561 puan) tarafından
Boşver artık yapacağını yapmışsın sen
0 oy
(10,180 puan) tarafından
Hayır tabiki artık cvp vermezdim. Kim bana nasılsa msjda bende öyleyim
0 oy
(18,641 puan) tarafından
Üzerine düşeni yapmışsın düzgün cevap alsan dönüş yaparsın hal hatır sorarsın bir şey ihtiyacın var mı dersin ama buna gerek yok bence 
0 oy
tarafından
Bence karşı insana saygısızlık ben hiç cevapsız bırakmıyorum hemen cevap veriyorum ama acaba çoluk çocuğu mu alıp açtı da görmedi 
(429 puan) tarafından
Kızı 6 aylık daha cevap verecek çocuk yok
0 oy
(17,441 puan) tarafından
Ameliyat oldu ise tolerans gösteririm çünkü çok arama mesaj falan gidiyorsa görmemiş olabilir. Ama normal şartlarda bende aynı şeyi yaparım ona 
(429 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm ama hem aramama 1 gün sonra dönüp mesajıma 2 gün sonra dönüyor
0 oy
tarafından
Gözünden kaçmış olabilir hatirlayamamis olabilir bazen mesaj atarım o an görüldü atarlar diğer gün yazarlar yani birsryde demem çokta takmamak gerek 
(429 puan) tarafından
Kız bunlar sürekli böyle
0 oy
tarafından
Arada kaynamıştır senin mesajın bu kadar takılma 
0 oy
(993 puan) tarafından
Sağlarim eğer niyetim direk herkesi hayatımdan cikarmak değilse ? Kuzenin ameliyat olmuş anca dönebilmis olabilir de geç baktin başka zamn hasta degilken de aynı tavrı sergiliyor o zman istediğini düşün ve yap canim
(429 puan) tarafından
Hasta değilken de aynı tavrı sergiliyor
(993 puan) tarafından
O zman sende aynı ol aynı mesafe
0 oy
(14,901 puan) tarafından
Bir daha yazmıyorum genelde çok önemli biri değilse 2 gün sonuçta demekki önsemsemedi 
(429 puan) tarafından
Aynen doğru
0 oy
(444 puan) tarafından
Bazen üst üste mesaj atan olur girerim tam cvp yazmaya o an bir şey olur  acil telefonu elimden bırakmak zorunda kalırım sonra geri telefonu alınca elime başka bir mesaj gelir o an unuturum öyle olmuştur belki 
(429 puan) tarafından
Sanmıyorum normal de de öyle

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 278 göst.
0 oy
16 cevap 400 göst.
5 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
2 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde .SU. (5,399 puan) tarafından soruldu
+2 oy