Kesinlikle öyle hamile biri olarak söylüyorum şuana kadar hayatımda en güzel an kızımı kucağıma aldığım zamandı onun haricinde ne ne doğum günleri ne özel günler yani o anın tarifi yok diğer günler boş sanki o kadar güzel bı duygu ki onun kokusu dünyalara bedel hayatımda yaşadığım en güzel en anlamlı gün o gündü benim için şuan hamileyim ve ilk hamile olduğumu anladığım gün çok üzüldüm kızım daha küçük falan diye ama şuan sadece doğuma ve yine o güzel anı o güzel mis kokuyu alacağım güne odaklandım hamileliğim zor geçiyor bende burun eti var ve sürekli burnum akıyor bu yüzden nefes alamıyorum ağzımdan nefes alıp veriyorum ve kokuya karşı hassasiyetim var mide bulantım çok olmuyor ama kokular midemi bulandırıyor tek derdim bunlar doğumdan sonra yapacaklar liste spiral taktırmak burun etimi aldiracagim daha yolun çok başındayım 3 ayımı tamamladim kaldı 6 ay bu burun tıkanıklığıni 6 ay daha çekeceğim bu burun eti beni çok hapsirtiyor birde Sabah akşam 20 defa hapsiriyorum nerdeyse çok zor cooookk