Okullar açılınca kızımı diyanete bağlı olan kursa verdik ama öğretmeni çok iyi Güleryüzluy neşeli etrafına pozitif enerji saçan biriydi kızım 4 yaşında o kadar çok severdiki öğretmenini hep bahsederdi öğretmeninden çiçek çizer verirdi işte öğretmenler günü için kiizimi bilgilendirdim hediye alicaz falan kızım havalara uçtu sevinçten ne alacağımızı da kesinlestirdik ama ilk defa kızım ilk ogretmeninin gununu kutlayacakti olmadı evliydi iki küçük cocugu vardı ara tatilin bitmesine bir gün kala mesaj attılar kursumuz açılmayacak hocamızin ani bı sağlık sorunu olumus diye iki gün geçti sordum aniden karnı agrimis hastaneye gitmişler bağırsak kaçağı denmiş ameliyata alınmış kalbi durmuş tekrar dönmüş yoğun bakımdaydi hep dua ettim dua istediler dün akşam uyumadan evi toplarken dedim sabah iyi haberler gelir rabbim evlatlarina ailesine bağışlasin bizde hediyemizi hazır edelim artık dedim sabah bı oldu mesaj gelmiş vefat etti diye yıkıldım aklımdan çıkmıyor çok gençti çok iyiydi çocukları vardı kızım anladı gibi ona başka okula gitti dedim falan ama okula gitmicem diyor ağlamaklı oluyor gözleri doluyor aklımdan çıkmıyor kızlar birer Fatiha okurmusunuz