0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (738 puan) tarafından

Kızlar bebekler kaçıncı aydan sonra biraz daha sessiz oluyor böyle kendini sevdiriyor gülüyor?<3

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

3 ve 4. Ay arası başlıyor gülmesi, tutması, takip etmesi, net duyması:)

(738 puan) tarafından
Peki evini ne zaman biliyor. Belki öyle biraz sesiz olur evine alışır:)
tarafından
Daha dün dışarı çıkardık her yere bakıp bakıp iç çekiyo üzülüyo yabancıliyo eve gelince yüzünde güller açıyo babasını görünce çırpınıp seviniyo bişeyler demeye çalışıyo komik oluyo yemek yerken bize bakıyo sofraya oturtunca yemek yenicegini anlıyor 6.ayda artık biliyo bazı şeyleri bizimki 6 aylık ama diş çıkarma dönemi hassassız:)
tarafından
Meltem hanım gerekeni söyledi :) bizim diş çıkarma 3 buçuk ay olunca başladı
-Reklam-
0 oy
(12,971 puan) tarafından
Haha bebekten bebege degisir canim :) kimisi hep huysuz. 
(738 puan) tarafından
Bende bundan korkuyorum :)
(12,971 puan) tarafından
Ablamin kizi hep mizmizdi mesela suan 4 yasinda hala ayni. Surekli bi iiiii lama var. Ablam kafayi yedi artik.
(738 puan) tarafından
4 yaş küçük değil ya niye öyle acaba
(12,971 puan) tarafından
Huyu oyle canim karakter meselesi yani :)
0 oy
tarafından
4 ay atağını atlayınca 
(738 puan) tarafından
Biz cefasını çekelim el kzii da sefasını :)))))))
tarafından
Ayy ağlarım hayır
tarafından
Aaa kız annesi olarak bizim kızımızin ne suçu var bee hahahahha asıl el oğlu bizim kızımızin sefasini çekecek hahaha
tarafından
Şimdi diyolar ya kaynanam hep bizde oğlunu sürekli arar falan yazıyorlar önceden olsa bende kızardım şimdi diyorum doğurdum büyüttüm kız geldi aşık etti aldı oğlumu oynatıyor parmağında:) Düşününce bi titreti geliyo  Şaka biyana kız anasinda oğlan anasına da zor hakikaten anne olunca anlaşılan bişeymiş
tarafından
Ben kızımı elin oğluna hizmet etsin diye dogurmadim hahahah
0 oy
(723 puan) tarafından
Bunun ayla alakası yok bence.Benim kız bebekliğinde de huysuz mızmızdı hala öyle 4.5 yaş nerdeyse 
(738 puan) tarafından
En azından büyüyorlar biseylerin farkındalar benimki henüz 3 aylık oldu :)
(723 puan) tarafından
Tabi ki en azından konuşup uzlaşma sağlayabiliyoruz.Benim ki oyuncakla da pek oynamazdı.genel olarak 3.5 yaş dan beri daha rahat tabi çoçuktan çoçuğa değişir.Geçen bir video izledim bebk doğar doğmaz ebeveyn anlar zor mu kolay mı bir bebek dedi.Zorsa devam eder be benim ilkim gerçekten öyleydi tabi giderek dah kolay oluyor ama genel olarak doğduğundan beri zor.İkincim 14 aylık hiç anlamadım nasıl büyüdü ablasının zorluğundan sonra çok kolay geliyor ama kendide de doğduğundan beri kolay.Allah yardımcın olsun geçiyor ama sabır.
(738 puan) tarafından
Bende çok gördum birinci zor iken ikinci daha uysal oluyormuş.
Evet Allah yardım ediyor geçiyor. Ama geçen de yıllarda da ben de bı güzel moruk olcam:)))))
0 oy
(13,902 puan) tarafından
Bilinçlendıkçe daha da sevimli oldu sanki

Gerçi benimki baştan uysaldı da 
(738 puan) tarafından
Yani kaç aydan sonra
0 oy
(5,613 puan) tarafından
Benimki doğdugu günden  beri neşeli bir  bebek 
(738 puan) tarafından
MaşAllah valla helal olsun. Bende arada inşirah açardım şimdi Nebe açıyorum dinliyor
(5,613 puan) tarafından
En iyisini   yapıyorsun  cnm huy olarak ise çok  yarıyor
(738 puan) tarafından
Kesinlikle faydası çok var
(738 puan) tarafından
Sadece bazen birden ağlıyor durmuyor oda geçer ya inşallah
(5,613 puan) tarafından
Inşallah  cnm
0 oy
(52,057 puan) tarafından
benimki hep sevdiriyodu da sevemiyoduk kusacak diye cok kusuyodu bes aydan sonra rahat minciklaniyorlar ☺️
(738 puan) tarafından
Yani bana daha 2 ay var desene :)
(52,057 puan) tarafından
ee başlarsın artik sevmeye benimki tombikti ele avuca geliyodu da hirpalayamadik işte ☺️
(738 puan) tarafından
Şimdi kaç olmuş seninki ?
Derler 4 ten sonra düzeliyormuş ve tatlı oluyorlarmis. İnşallah benimkide biraz daha sessiz olur ve kendini sevdirir. Sürekli ağlayınca kimse oynayamıyo onunla. Bende çok üzülüyorum bu duruma
(52,057 puan) tarafından
abla oldu benimki okula gidiyor ablasi
(738 puan) tarafından
Aa ne güzel :)
0 oy
(11,007 puan) tarafından
Bence bebeklerin 2 yaşa kadarki her halleri güzel ❤ ama en güzel zamanları 5-6 ay civarı. En keyifli günler :) 
(738 puan) tarafından
Daha uysal oluyorlar dimi
(11,007 puan) tarafından
Uysal güleç meraklı taklitçi o kadar şirin oluyolar ki tam yemelik :D
(738 puan) tarafından
İnşallah uysal olurlar. Çok teşekkür ederim biraz yüreğimi ferahlattın yoksa böyle gitse çok çok zor geçerdi benim icjn
(11,007 puan) tarafından
Hepsi her zorluk illa ki geçiyor :)
0 oy
(2,792 puan) tarafından
Ben yaklaşık 10 ay diyebilirim emeklemeye başlaması, seni anlaması,gel git al ver söylemlerine tepki vermesi , sarılması öpmesi bunları yaşadıkça huysuz olsa bile , bunlar bastırıyor artık:)
(738 puan) tarafından
Dimi ?
Bı gülüşünü görünce herşeyi insan unutuyor. Ama 19 ay uzunmuş ya gelde o kadar süre bekle :))))
Bana göre de 5-6 aydan sonra çok tatlı ve tombik oliyorlar
(2,792 puan) tarafından
Valla benimki çok mızmız canım ne zamanki bu hâlleri ortaya çıktı o zaman biraz nefes aldık:)
(738 puan) tarafından
İnşallah daha da sessiz olur :)
(2,792 puan) tarafından
Amiiinnn amiiin hepimizin inşallah canım :)
0 oy
(592 puan) tarafından
Bebekten bebeğe değişir canım oğlum kolik bı bebekti ve 4. Aya kadar ne uyku ne yemek ne gezmek vardı bizim için benim için en rahat dönemi 5. Aydan sonraki zamandan zaten hem oturmaya hemde dönmeye başladı kendi başına ben yanındayken hareketler yapmayı çok severdi 
(738 puan) tarafından
Peki tek kalır mıydı yerde durur muydu 5 ten sonra. Sanki benimki hiç bir zaman duzelmicek gibi hissediyorum
(592 puan) tarafından
Ooo hemde nasıl önüne oyunlarını koyardım televizyonda açardım şimdi linç yerim belki ama şuan 2 buçuk yaşında çok şükür Allah'ıma bülbül gibi konuşuyor ve asla ekran bağımlılığı yok oyuncakla oynamaya bayılıyor ailem uzakta yalnız büyüttüm o yüzden zorluk çekmekmek adına oyuncak bağını güzel kurduk kendi başına oyuncakların içine oturtur bırakırdım saatlerce oynardı incelerdi ısırirdi bana hiç zararı olmazdı serbest bırakinca daha mutlu ve aktif oluyorlar bence
0 oy
tarafından
3 aydan sonra başlıyor 5 olunca tam sevmelik oluyor:)
(738 puan) tarafından
Ayy inşallah benimkide kendini sevdirir. Millet kaciyor ondan o kadar ağlıyor ki :))))))
tarafından
Ahahahahha valla benimki baya sevecendi 1 yaş sonrası cadı oldu insan görür ağlardı halen oyle:))))
0 oy
tarafından
Oğlumda 5-6.aylar çok güzeldi hem sakın hem sevimli ilk 3-4 ay uyku düzeni gaz falan oluyo 6.aydan sonra da dişler başladı huzursuzdu yürümeye başlayınca da hareketliliği. Kızım nasıl olur bilmiyorum şu an 3.ayına yaklaştı hala gaz sıkıntısı çekiyoruz 
0 oy
(7,020 puan) tarafından
Bence emeklemeye başladıktan sonra biraz daha iyi evet tehlikeli döneme girmiş oluyo ama dikkat ettikten sonra zarar verevek şeylere emeklemeye başladıktan sonra iş biraz daha iyi bence hem kendini sevdiriyo hem işini felan rahat yapabiliyorsun oyun oynayan gülüyor felan 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 124 göst.
26 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde PrensesAnnesi1903 (748 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 752 göst.
25 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mevlanaa (4,850 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 623 göst.
+5 oy
32 cevap 569 göst.
23 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Kevokimmm (767 puan) tarafından soruldu

412,431 soru

12,416,225 cevap

45,040 kullanıcı

Kategoriler

...