0 oy
175 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12,860 puan) tarafından
Kizlar ya bismillah hava serinledi ya gecede altina kacirmis uyandimki ne zaman yapti bilmiyrm zaten full acik uyuyo. Balgamli oksurmeye basladi hafif hafif ama biliyorum bu uzar ve fena hasta oluyi sonra. Ne versem baslamadan geriletsem. Varmi oyle tarifleriniz. Asiri derece mandalina elma nar yiyo bu arada. Ne vericem :(

10 Cevaplar

0 oy
(7,456 puan) tarafından
Zatiden damlaya başlıyoruz ciğerlere inmesin diye ve hasta olsunlar olmasınlar karadut özü veriyorum, meyve suyu sıkıyorum ve ıhlamur vermeye çalışıyorum birde çorba içiriyorum
(12,860 puan) tarafından
Zaditen var versemmi bende. Meyve zaten asiri yiyo meyvesuyu yapmiyorum o yuzden. Ihlamurda veeiyorum her sabah yapiyim yine limonlu
(7,456 puan) tarafından
Ver canım ciğere inmesin diye bizde hastalık sürecini yeni atlattık burun akıntısı devam ediyor o yüzden veriyoruz yap yap şöyle güzel limonlu bir çorba yap birde
(442 puan) tarafından
Bu zaditen nedir. 9 aylık bebekte kullanılır mı? Bebem grip oldu sonra grip geçti sadece sabahları balgamli öksürük var kullanılır mı
(7,456 puan) tarafından
Zatiden alerji ilacı olarakta kullanılıyor ancak bizim doktorumuz hastalık ciğere inmesin diye vermişti evet canım kullanılıyor iki çocuk büyütüyorum biri daha yeni 10 aylık oldu daha küçükken de kullanmıştık
(442 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(7,456 puan) tarafından
Rica ederim ama yinede istersen bi sor doktoruna için rahat etsin
(442 puan) tarafından
Sağlık ocağı Doktorumuz çok gıcık ya anlaşmalı olduğu ilaçlardan başka bişey önermiyor ben reçetesiz alayım siz kullanmakta sakınca varmı diyorum hayır kullanma diyor  illa o reçeteyi yazıyor haftaya hastanedeki doktorumuza gidicem onunla konuşurum. Kız çocuk öksürüyor sabahları balgamli yani belli sesinden bunda bişey yok burun temizle bol bol diyo ama çocuğun burnu tıkalı değil serum hava vereyim mi diyorum ne havası şu kadarcik çocuğa diyor kafayı yedirir bu
(7,456 puan) tarafından
Öksürük şurubu versene kuzum
(442 puan) tarafından
Öksürük şurubu hiçbir doktorumuz vermedi doğdu doğalı 3. Hastalanisi. 7 yaşındaki kardesime bile vermiyorlar
(7,456 puan) tarafından
Bizim doktorumuz veriyor ciğere inmesin diye hemde rahat uyusun diye veriyor zatiden ile beraber kullanıyoruz bitkisel şurup tabi
-Reklam-
0 oy
(3,122 puan) tarafından
Benimkide hep üstü açık uyuyor gece kaç kere örtüyorum bilmiyorum. Tulumda giymiyo. Bikaç gündür kuru öksürük vardi yine ilerlemeden yoluna bakayım dedim hergün kahvaltıda ıhlamur pekmez veriyorum geçti üç gündür içiyordu.
(12,860 puan) tarafından
Ay super canim ihlamur veriyorumda hergun vermiyodum veriyim bakiyim bende surekli
(3,122 puan) tarafından
Hasta olunca iki üç gün veriyorum bişey olmaz herhalde normal günde vermiyorum
(12,860 puan) tarafından
Yok kiz bosey olacagindan degil hergun ver bisey olmaz ihlamurdan benimki 3 yasinda zaten
0 oy
tarafından
Soğan suyu ver günde 2 kez 
(12,860 puan) tarafından
Onu icermi kiz :) nasil veriyosun
tarafından
Icer kiz hadi aç ağzını diyorum bi anda koyuyorum tatlı kaşığı vereceksin
(12,860 puan) tarafından
He 1 tatli kasigi yeterlimi
tarafından
Evt cnm
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Umca solüsyon  damla kullanmaya başlıyorum. Gün de 3 defa 10 damla 
(12,860 puan) tarafından
Umcayi 1 yasindayken kullanmistim ama sanki ise yarar gelmemisti bana yariyomu sence
(2,196 puan) tarafından
Tabi çok ağır hasta olmadığı sürece yarıyor . Benim kızımın 3 gün önce ateş,  hapsuruk , burun akıntısı vardı 3 gün kullandım şimdi geçti şükür
0 oy
(5,592 puan) tarafından
1 sarimsak 1 tatli kasigi bal ve 3-5 damla limonu karistir sabah-aksam ver. Yemezse hindistan cevizi yagina karistirip ver.
0 oy
tarafından
Aşkım önemli olan ciğerlerine indirmemek bunun için sürekli sıvı besle bol su içir çorbalar ıhlamurlar yap

Gece neden uyku tulumu kullanmıyorsun en azından açıldı mı derdin olmaz canım 
0 oy
(636 puan) tarafından
Hastalanacak gibiyse Umca surup veriyorum 2 kez, bi de duzenli easy fish oil ve redoxonkis vitamin kullaniyorum.Okula gittigi icin hastalaniyor ama agir gecimedik bu sureci simdilik.
0 oy
tarafından
1 dış sarımsak küçük küçük doğra üstüne bir tatlı kaşığı bal ve 8 damla.limon damlat ver şifa olsun kuzucuğa 
0 oy
tarafından
Ihlamur içir 
0 oy
(220 puan) tarafından
Ben sarımsak bal limon veriyorum ateslenecek gibi olursa hemen ateşi dusuyo burnu akiyosa duruyo falan Bi arkadaşım önermişti çok sık hasta olan Bi çocuk zaten bu şekilde ayakta kalıyoruz Bi süredir sarımsağı ince ince kıyıp üzerine Bi kaç damla limon bir çay kaşığı da bal karıştırıp veriyorum cignem3den ilaç gibi direk yutuyo üzerine su iciyo

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 135 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
14 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 124 göst.
21 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (563 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.