0 oy
265 göst.
Diğer kategorisinde (1,765 puan) tarafından

image

bakimiyla ilgili bilgi lütfen benimkinin yapraklar sararmaya başladı bide sopası sallanıyor saksida

3 Cevaplar

0 oy
(86 puan) tarafından
sobası ıcın canm saksıını degısıp yenı toprak ile sahlamlastıra bılırsın yaprkalrına gelınce sararmaya baslıyorsa ıkı sebebı var bır sıcakta cok kaşdı ondan ıkı ise dokulup tekrar acması yada az su verdıgın ıcın bunlara dıkkat edebılırsın bır cıcekcı olarak bırakıyorum notumu❤️
(86 puan) tarafından
biz pek onermiyoruz cnm
tarafından
Tamam canım bide benim şeffaf saksim yok şuan evdede bu saksıda büyümez mi canım
(86 puan) tarafından
buyur tabıkıde ama bız onları daha cok onerıyoruz
(719 puan) tarafından
Peki kaktüsler için ne önerirsiniz hep curuduler ne yaptıysam olmadı toprak değişimi yaptım az su verim aynı yine
(3,843 puan) tarafından
Lazzz bendede yuka varda suan oturudıgum bölgede sıcaklık 19 derece kapalı balkona cıalrsam gündüzleri akşam üstü salona alsam tekrar olur mu içeri gir cık yapcam gün içinde ama nedenide balkon dah cok ışık6 oluyor salonda cok fazla olmuyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eltimde var kurudu gitti ama YouTubeden bak orda güzel bilgiler veriyorlar

Bende çok seviyorum çiçek evde şuan

Starliçe çiçeği

Melek kanadı çiçeği

Barış çiçeği

Deva tabanı çiçeği

Kalanso

Siklamen

Begonya ve iki çeşit kaktüs var 
0 oy
tarafından

image

bu çiçek canım bakımını yazarsan çok sevinirim 
(86 puan) tarafından
canm bu tur cıceklerde daha cok saksı olark orkıde saksını onerıyoruz cnku gunes enrjısı almasınlazm
tarafından
Anladım canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 102 göst.
0 oy
0 cevap 54 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Merve.balabanlarr (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 88 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Merve.balabanlarr (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 323 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (1,042 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,812 soru

24,021,311 cevap

328,232 kullanıcı

...