0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (183 puan) tarafından

Yuka ağacım solmak üzere ya sebebi ne olabilir camın önünde duruyor peteğin yanında ama Petek o kadar sıcak vuramıyor çünkü saksı Büyük sararan yerlerini kestim makasla yine de toparlanmıyor çok kötü durumu bu gidişle ruhuna el Fatiha olacak 

Lütfen biraz olsa bile anlıyorsanız bir yorum yapin 

Orkide besini var evde ondan vereyim mi suya katıp

En alttaki ikinci yuka onu da aldığımdan beri yapraklarında böyle birazcık delik var uç kısımlarında birkaç tanesinin zarar eder mi acaba 

Cevaplar için teşekkür ederim şimdiden ❤️❤️❤️❤️

image

image

image

3 Cevaplar

0 oy
(6,793 puan) tarafından
Bendede aynısı var soluyor sebebini bilmiyorum :(
(183 puan) tarafından
Benim petekten uzak olanda bir sıkıntı yok acaba sorun petekte mi ya yakın olmasın da mı
(6,793 puan) tarafından
Benimki uzak ama evim güneş almıyor bende ondan mı acaba diyorum
(183 puan) tarafından
Benim evim de açıkçası biraz basıp canım ama o da güzel  güneş alıyor Bir de perdesi Fransız ortası açık direk oradan Güneş vuruyor
(6,793 puan) tarafından
Demekki ben bakmayı beceremiyorum:)
(183 puan) tarafından
Sanırım ben de: (
-Reklam-
0 oy
(3,636 puan) tarafından
Çok su sevmiyor susuz bile durabilir yaprakların fıs fıs yap ve saksısı büyük canım 
(6,793 puan) tarafından
Saksıyı küçültsek canlanır mı
(3,636 puan) tarafından
Kış ayı canım 10 gün cok az 1 ayda falan sula benim bğyğk boy var ayda 1 dalan suluyorum ama fısfıs 4 veya 5 günde bir yapıyorum
(183 puan) tarafından
Fısfısı ne yapacağız onu anlayamadım canım
(3,636 puan) tarafından
Yapraklara nem veriyon işte kız fısfıs sisesine su koy püskürt uzaktan
(183 puan) tarafından
Tamam canım hiç yapmadım bunu sadece tozunu almak için siliyordum o kadar
0 oy
(356 puan) tarafından
Toprağını karıştırıp havalandır canım birde yerinide sevmemiştir farklı bi yere koyup birde öyle dene instagramın varsa bitkikoçu diye bi sayfa var ordan bakabilirsin
(183 puan) tarafından
Instagram'ım Yok canım toprağını karıştırıp havalandırıyorum aslında ilk başlarda bir sorun yoktu sonradan orayı sevmemeye başladı ama ben ne zaman ki saksıyı değiştirdim büyük bir saksıya aldım ondan sonra biraz sararma yapmaya başladı sonra arttı bu sararma çok rahat 10 yaprağı etkiledi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 183 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Merve.balabanlarr (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
12 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Merve.balabanlarr (13 puan) tarafından soruldu

410,272 soru

12,338,020 cevap

39,473 kullanıcı

Kategoriler

...