0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (631 puan) tarafından
1 haftadır evde değildim dün gece döndük evin ağzına etmiş 1 haftada. 3 makine çamaşır yıkamış iki makinesi koltuklarda hepsi birbirine girmiş berbat halde. Bir makinesi daha askıda kaç gündür kapalı balkonda kokmuş resmen gene yikancak. Mutfak dağınık, heryer bulaşık salon toz içinde çamaşırlar salonda :( Antrede bizim getirdigimiz bavullar var.  Banyoların yıkanması lazım. Evin halini gorseniz acirsiniz halime. Normalde asla tek yapmam ama üç gün gündüz çalışıyor şimdi evde değil haftasonu işleri bitirmem lazım kızımla yavaş yavaş . Bugün ancak çamaşırla, bavulla geçer zaten kızım uyudu bende yaptım kahve oturdum düşünüyorum kara kara. Nerden basliycam ya :((

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Çamaşır ve yatak odası bence. Hemen ardından balkon (çamaşırların asılacağı yer) ve banyo. Mutfak her şekilde sürekli kirlenir. Temizlediğinde bozulmayacak yerlerden başlamalısın.
tarafından
Kesinlikle. Planlı yapmak en güzeli ve en hızlısı.
-Reklam-
0 oy
(136,895 puan) tarafından
bacim en yakin shel den al bi bidon benzin yak gitsin yoksa icinden cikamazsin
(631 puan) tarafından
Aklıma gelmedi değil :D
0 oy
(7,458 puan) tarafından
Önce koltuklardaki ve balkondaki çamaşırları kaldırmaktan başla gerisi gelir canım allah yardımcın olsun 
(631 puan) tarafından
Öyle başladım canım sağol çamaşır işi bitti bir makinede yıkadım astım
(7,458 puan) tarafından
Kurutma al bence çok çamaşırın çıkıyorsa ya böyle uğraşmazsın canım
0 oy
(444 puan) tarafından
Başla bir yerden kuzum allah kolaylık versin 
(631 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(3,455 puan) tarafından
Bence önce çamaşırları topla yeniden makina at. Sonra valizleri yerleştir kaldir. Sonra evi mutfağı topla süpür sil. En sonda banyolari yıkarsın. Bende bazen ennemlere giderim iki haftalığına gelince tamda böyle olur ev. 
(631 puan) tarafından
Sağol canım aynen çamaşır işini hallettim önce salonu süpürüp toz aldım ev açıldı sanki birde antreyi toplayıp supurdum iyi oldu. Akşama eşim gelince banyoları halledicem inşallah
0 oy
(592 puan) tarafından
Bence ilk dağınıklığı topla canım ortalık açılsın sonra başka çamaşırlar yıkanırken tuvalet banyoya git sonra bulaşıkları at makineye onlar yıkanırken de süpürüp sıl yavaş yavaş yap gecelerde uzun bende şuan her yeri topladım cocuk uyansın süpürge tutucam benim için önemli olan dağınıklık olmasın her yer yerli yerinde olsun ki temizlemesi daha kolay oluyor ben öyle seviyorum sana da kolay gelsin canım 
(631 puan) tarafından
Sağol canım çamaşır işi bitti şükür ortalık açıldı. Yatak oda topluydu zaten salonu süpürüp toz aldım birde antreyi toplayıp supurdum ev açıldı resmen :)
(592 puan) tarafından
Oh çok şükür canım en önemlisi dağınıklık bence o ortadan kalktığı anda iş bitiyor sanki maşallah kız çabucak yapmışsın
0 oy
(2,375 puan) tarafından
Çamaşır biterse evin temizliği çok kolay olur önce çamaşırlardan başla sonra evi topla en son sil süpür toz al 
(631 puan) tarafından
Katladim canım kızım uyurken hepsini çok şükür gerçekten ortalık açıldı :)
(2,375 puan) tarafından
Çmaşır evi batıran tek şey
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Benim evde dağinik 

Süpürge acicam ama yapasim da yok 

Yerler silincek 

Çamaşır lar katlnck , makina ya carsflr atilck

O kadar çok iş var ki 

Kalkabilirsem yapcm bende 
0 oy
(4,016 puan) tarafından
Ev o durumdayken yemek bile yemeden işe koyulurum ben asla rahat edemem kaldı ki kahve yapıp burda takılacam kalk kalk kalk 
(631 puan) tarafından
Kız sabahtan beri ayaktayım zaten bebeğimle. Kahvaltı, öğlen yemeği akşam yemeği yap. Parka git gel, kitap oku oyun oyna. 3de uyudu bir kahve içerken yazdım. Uyanan kadar çamaşır işini bitirdim şükür bir makinede astım hemen

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 147 göst.
0 oy
7 cevap 100 göst.
16 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nerosahmet (694 puan) tarafından soruldu

413,561 soru

12,449,799 cevap

46,273 kullanıcı

Kategoriler

...