Kızlar merhaba 4 yaşında oğlum bezi cok oldu bıraktı gayet normal Bi şekilde düzenli olarak çişini soyluyo kakasını da soyluyodu Bir kaç ay öncesine kadar doğum yaptı. 55 gün oldu sonra kakasını yapmamaya başladı klozete.. az az geliyo onu da iç çamaşırına yapiyo çok geldiği zaman anne geldi diyo ama az geldiği zaman asla soylemiyo ve iç camasirina yapiyo anlatıyorum bak biz büyükler tuvalet e yapmamız lazım diyorum tamam diyo özür dilerim yanlislkla yaptim diyo ama 1 saat sonra yine yapmış ikindigini görünce alıyorum hemen tuvalete götürüyorum ikiniyo gelmiyo diyo ama salano geçiyoruz yarım saat sonra iç camasirina yapmış öyle Bi durum olduk artık geçen hafta hastanelik oldu o derece kusmaya basladi aldim götürdüm hastaneye ultrason çektiler çok gaz var dediler röntgen çektiler baya dolu içi dedi serum verdi lavman yaptık o an lavmanin etkisiyle az yaptı 4 gün sonra tamamen yine tuvalete cikabildi ama o iç camasira yapmaları hiç bitmiyor delircem artık napmam lazım yardım edin bide 55 günlük bebeğim var ikisi birlikte mahvaluyorum resmen
404,099 soru
12,105,734 cevap
36,426 kullanıcı