Kizlar merhaba bir sıkıntım var bana yardım eder misiniz fikir verirmisnz. Kızlar benm butiğim var ve oğluma benm ailem bakıyor Allah razı olsun bakıyorlar ama bende elimden geleni yapıyorum, annem eşimi sevmez ama diğer damadına bayılır annem eşimle alakalı daha önce babama birşeyler anlatmış doldurmak gibi vs evliliğimin ilk yılları aşırı kavga vs oldu aileler karıştı derken çocuğum oldu şuan çok şükür eşimle iyiyiz, şimdi benm ailem bakıyor çocuğuma ama bazen söyledikleri şeyler batıyor işte durmuyor çok yaramaz vs diye ( yaramaz olması sebebi ise kendileri) bende kreşe yazdırdım oğlumu neyse soylendiler biz bakıyoruz da felan da filan da diye zaten oğlumda gitmek istemedi kendi iş yerime görüyorum on bile mudehale ediyorlar ben de biraz sivri dilli ve laf çekmeyen doğruları şak diye söyleyen birisiyim bu yüzden benle çok tartışırlar. Şimdi bizim memlekete gitme durumumuz var babam sizle gideriz diğeri hamile gelemez dedi bende tamam farketmez dedim neyse babamla annemde kavgalı bu aralar babam aramış işte nedenlerle gideriz demiş annemde benm eşimden için şey demiş Murat'ın çenesini felan dinleyemem sen yol iz bilmiyormusn demiş ama bunu diğer kardeşim olsa onun eşi ile koşa koşa gider babamda bana söyledi bende evde olmadığım için kız kardeşime sordum babam böyle böyle dedi diye annem ne amaçla demiş diye sormak istedim o da direk anneme söylemiş sonra tabi kavga vs ettik benm de moralim bozuktu eşimle paylastim bu durumu bu da sinirlendi ben tabi detaya girmedim tartıştk dedm sadece şimdi de pişman oldum keşke demeseydm diye herkes beni zafmdan vuruyor aileme göre benm zaafım eşim ve çocuğum eşime göre zaafım ailem ben çok saf kalıyorum düşünce olarak kime inanacagmi bilmiyorum kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin
1,492,894 soru
24,392,798 cevap
349,427 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın