Emin ol soyledigin herseyi anlıyor ,olması gerekenleri biliyor.Iyilikle degismiyirsa biraz taktik yapman lazim.
Beklentiye girdigini belli etme diyecegim cok zor bir kadin olarak kendimden biliyorum.Ama beklentiye girdiğini belli etmemeye çalış ve bu konuda kararlı olup bu süreci uzun tut.Rol yap yani.
Artık dile getirme anlamasını beklediğini ne hissettir ne ağızdan çıksın ve önceliği kendine ver.bu su demek.
Akşam gelince sen gerektiği kadar konuşma harici gerisini yapmaktan kaçın kendin de otur telefon ile ilgilen YouTube da takıl videolara vs bak dizi izle burç yorumları dinle ne bilim ama yap birseyler uzan koltuğa güzelce çayını al bir şey dediğinde duymamış gibi yap AA canım pardon anlamadım de. Yani bunları yaparken de birsey yokmuş gibi davran o sende ki değişimi fark etsin fark edince bir iki o değişmiş gibi yapar, bazısı satasir,bazısı yanaşır ama sen hep aynı çizgide dur.Ozel hayatınız içinde kesme devam etsin ama sen istediğin zamanlarda ve taleplerinde açıkça söyle söyle yapar mısın şimdi vs diye bitinceye hiç birsey bekleme duşunü al kremlerini sür direk yat. Çay sen içeceğin için yapmalısın kahvalti senin yapacağın saate hazırlanmalı vs gibi ama tavır olarak değil senin yaşam bicimin olarak.Bencil ol eşini anlama demiyorum ama zaten bir ev hanımı ve çocuklara göre şekillenmeli esler buna uyum sağlamalı. Tabiki esinde işte yoruluyor tabiki çalışma hayatı yorucu tabiki kendi de kafasını dağıtmak için biraz telefon biraz sessizlik biraz keyif isteyebilir. AMA HERGUN GUNUN HER SAATI değil siz bir ailesiniz o cocuk yada çocukları birlikte yaptınız birlikte evlenme kararı aldınız kari koca olarak birbirinize her zaman az da olsa vakit ayırmalı değerli hissettirmeli kendi kişisel alanlarinizida korumayı öğrenmelisiniz.