Kızlar etrafımı bu söylemlerinden gerçekten çok sıkıldım bebeğimin günde 10 kere kakasını değiştiriyorum çiş zaten sürekli yapıyor 2.5 kilo doğdu küvezde kaldı bir hafta ve çok zayıfladı daha sonra biz 15.gün kontrolüne gittiğimizde yeni doğum kilosuna geldiğini gördük daha sonra benim göğüs yaralarımdan dolayı ben ara vererek emzirmek durumunda kaldım emzirirken altıma kaçırıyordum acıdan dolayısıyla kilo alımı aşırı olmadı ve oğlum yenidoğan olduğu için 45 dakika kadar bekleyerek emiyor bunu gördüklerinde doymadığı için mi diyorlar, şu an tam gaz sorunu var 1 aylık ve sürekli ağzını açıyor ağzına kundak değse açıyor refleks olarak görmüyorlar da yine emzirdiğim zaman bile al bu aç diyorlar yetersizlik hissi çok kötü ben de kendimi buna inandırmaya başladım ama göğsüm Her emzireceğim zaman taş gibi dolu oluyor yumuşak olsa bile emdikten sonra göğsümü sıkıp kontrol ediyorum anında süt geliyor yok diye diye gidecek sütüm sıkıntıdanşu anda baya sık emziriyorum gözle görülür bir büyüme var bebeğimde nasıl oluyor o da yetmiyor deniyor bilmiyorum
1,488,516 soru
24,331,598 cevap
345,682 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın