0 oy
417 göst.
Diğer kategorisinde (342 puan) tarafından
Ben kizimi iki kolundan tutuyom adim atsin diye hic yapmiyor bacaklari demir gibi hic yerinden kipirdamiyor bile 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yürütece fln bindirmedin mi hic 
(342 puan) tarafından
Yok ama alicam
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oğlum 8 aya az kaldı hayatta basmıyor ayağının üstüne şimdiye kadar hiç dimdik durmadı kolunun altından tutuyorum yürüyo niye basmıyor bende telaş ediyom
(342 puan) tarafından
Benimki yürümüyo ben tutuyom yürümüyoo ayaklarini taş gibi sert yapiyo robot gibi
tarafından
Benimkide basmıyor malesef
(342 puan) tarafından
Bi yarin yürütec aliyim öyle deniyim insallah kötü bisey olmasinda
tarafından
Doktor zararlı dedi ben kullanmıycam
(342 puan) tarafından
Evet fazla koyarsan zararli ama günde 1 saat bisi olmaz yani 2 3 kere koyup toplam 1 saat yaparim
0 oy
tarafından
Evet kokundan tutunca bayağ yürüyor 

Hatta yatağından destek alarak ayağa kalkıyor

Aca sen d vitaminin düzenli kullanmadın mı 
tarafından
Dünya ben sağlık ocağı verdiği hiç bişi kullanmadım paraben var diye onun yerine ılık çorbası tavuk suyu et suyu verdim 4 aylık surunuyodu hatta 7 aykik emekledi 9 aykik tutup kalktı şimdi tutup yuruyo o vitaminlerle alakasi yok canım
Çevremde kullanan da yok çocukları maşallah erkenden yurudu
tarafından
bende parabenden dolayı vermedim ebe bile onermiyodu mecbur olduğu için veriyoruz demişti geçen gün haberlerde gördüm doktor da diyorki çorba vermeyin iyice şaşırdık valla neymiş çorbanın yarısından fazlası suymus midesini sisiriyormus eline kemik et tavuk verin beşini özünden alsin diyordu  valla yinede yapıp veriyorum şehriye çorbası falan kemik suyu
tarafından
Bende sağlık ocağının verdiklerini kullanmıyorum eczaneden alıyorum bir doktor hani onunla alakası olabileceğini söylemişti o yüzden sordum ☺️
Bebeklerin yapısına bağlı bu işler benimkide 7 aylık emekleri şimdi bir yere tutunarak kalkmayı öğrendi bakalım ne zaman yüricek ❤️☺️
tarafından
Çorbayı et suyunda veya tavuk suyunda edersen yararı çok olur Allah'ım bu Dr lar nerde okudu anlamiyoem he
tarafından
sorma ya hepsi birbirine zıt çıkıyor zaten gündem olabilmek için biride çıkıp dedi ya hani gezen tavuk yemeyin hastaliklidir diye :))))
0 oy
(16,583 puan) tarafından
10 aylık şuan tutunca atıyor ama henüz bilmiyor tam 
(342 puan) tarafından
Yenimi basladi?
(16,583 puan) tarafından
Hayır ben yürütece.koydum 7 aylıkken arada tutar adım atmasını saglardim
(342 puan) tarafından
Bende yarin bi gidip yürütec alayim belki öyle adim atar belkide korkuyordur suan ne bilim kötü bisey olmasinda insalllahhh
(16,583 puan) tarafından
Kötü bişey yoktur da korkuyordur
(342 puan) tarafından
Insallah cnm
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Atyoo ucuyo hatta. Adim atmalı artik
0 oy
tarafından
8 aylıkken tutup kalkiyodu oğlum adım atiyodu alistirin onu öyle 
0 oy
(878 puan) tarafından
Benim oğlum da 8 ayın içinde tay tay duruyor dü 5 6 saniye ama yürütmek isteyince adım atmiyor dü doktor örümcek onermiyorum geç yürür dedi ama oturunca ağlıyor yatınca ağlıyordü ayağa kaldırınca çocuk mutlu olup gülüyor dü resmen 2 gün önce dayanamadım aldım örümceği şok geçirdim adım atmak istemeyen çocuk koştu resmen :) ve çok sevdi binmek için ağlıyor:)
(342 puan) tarafından
Hade yaa valla herhalde bende alcam ya gec yürümesi yalan benim ilk kiz sadece 2 kere tek bindiii sevmedii ama yinede 15 aylikken yürüdü benim korkum kalca kemigine zarar verirmi peki günde mesela kac saat bindiriyorsunuz ve kac kere?
(878 puan) tarafından
Bana endokrin bölümünde ki doktor zararının sadece geç yuruyecegi olduğunu söyledi ki oglumun pipisi biraz sorunluydu şimdi birşeyi yok şükür ama o konu da birşey söylemedi zaten ortalama yürüme yaşı 1yas oluyor günde 3 4 kez biniyor canım bazen yarım saat bazen 10 dk zaten kendi rahatsız olduğunun sinyallerini veriyor
(342 puan) tarafından
Tmm canim tsk ederim bi bakim bende almak istiyordum aslindada ilk kizim binmeyince 2.kizada almak istemedim :) insallah sever bari bosuna almamis olurum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 151 göst.
31 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 155 göst.
15 Haziran 2021 Diğer kategorisinde &488769123 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 187 göst.
0 oy
8 cevap 368 göst.
13 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,273 puan) tarafından soruldu

412,083 soru

12,405,460 cevap

44,582 kullanıcı

Kategoriler

...