Sinir oluyorum lojmanda oturuyoruz 2 ay oldu taşınali karşı komsumda öyle ayni benden bir ay önce taşınmış. benim arkadaşlarım geldiğinde dilimin ucuyla da olsa karşılaştığimiz da davet ediyorum bu arkadasim var sende gel istersen diye geliyor o da hemen. Bide üstüne laf sokuyor arkadasin geldikçe mu ayak basicsz bu eve diye. Şimdi de alt komşuma gitti çocuklarını alıp benim eşimde evde yok sende gel hadi demedi bütün lojmanla tanışmış oturup kalkıyorlar sürekli hiç hadi sende gel diye çağırmiyor beni daha geçen gün hediye götürecekmiş yan komşuya hediye paketi var mı diye soruyor sende gel demiyor. Ama kendisi hemen atlıyor herşeye bide hiç kapımı çalmıyorsun diye laf ediyor. Sinir oluyorum böyle tiplere kendisi herkesle iyi olsun ama ben kimseyle oturup kalkmayayim istiyor ne bileyim sinir oldum yani kimseyi tanımıyorum daha lojmanda bir kaç kez gördüm diğer kızları da. Bide bana ben arkadaşlarla otururken senin evde tek oturman içime sinmez diye sallıyor. Asla giderken hadi sende gel tanış diye haber vermez ama ben cagirsam veya yüz versem yedi yirmi dört evimden çıkmayacak. Şimdi de öyle aşağıdan sesleri geliyor ben öyle tek başıma oturdum evdeyim ne bileyim üzüldüm ve sinir oldum biraz ya