0 oy
364 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (41 puan) tarafından
Sinir oluyorum lojmanda oturuyoruz 2 ay oldu taşınali karşı komsumda öyle ayni benden bir ay önce taşınmış. benim arkadaşlarım geldiğinde dilimin ucuyla da olsa karşılaştığimiz da davet ediyorum bu arkadasim var sende gel istersen diye geliyor o da hemen. Bide üstüne laf sokuyor arkadasin geldikçe mu ayak basicsz bu eve diye. Şimdi de alt komşuma gitti çocuklarını alıp benim eşimde evde yok sende gel hadi demedi bütün lojmanla tanışmış oturup kalkıyorlar sürekli hiç hadi sende gel diye çağırmiyor beni daha geçen gün hediye götürecekmiş yan komşuya hediye paketi var mı diye soruyor sende gel demiyor. Ama kendisi hemen atlıyor herşeye bide hiç kapımı çalmıyorsun diye laf ediyor. Sinir oluyorum böyle tiplere kendisi herkesle iyi olsun ama ben kimseyle oturup kalkmayayim istiyor ne bileyim sinir oldum yani kimseyi tanımıyorum daha lojmanda bir kaç kez gördüm diğer kızları da. Bide bana ben arkadaşlarla otururken senin evde tek oturman içime sinmez diye sallıyor. Asla giderken hadi sende gel tanış diye haber vermez ama ben cagirsam veya yüz versem yedi yirmi dört evimden çıkmayacak. Şimdi de öyle aşağıdan sesleri geliyor ben öyle tek başıma oturdum evdeyim ne bileyim üzüldüm ve sinir oldum biraz ya 

8 Cevaplar

0 oy
(2,652 puan) tarafından
Ayy canım ne kadar uzak o kadar iyi. O cagirmasin sen kiminle tanışmak istiyorsan git tanış. Bence o dediğinle de samimi olup gitme bir yerlerw evinden çıkmaz yoksa
(41 puan) tarafından
Öyle vallahi iki kere evime geldi çocukları kızımın odasuna koşuyor bütün çekmeceleri karıştırıyor oyuncakları darma duman edip evlerine gidiyorlar anneleri bir kere toplayayim veya napıyor çocuklar demez bakmaz yani gercekten yüz versem evimden çıkmaz çocuklar evimi oyun evi gibi kullandılar iki kere bende asla bidaha çağırmak istemiyorum
(2,652 puan) tarafından
Bir de böyleleri kendilerini zorla davet ettirir. Düşme o tuzağa
-Reklam-
0 oy
(3,861 puan) tarafından
Onun tanistirmasi ne gerek var .

Sen tanış baskasiyla onada yüz verme
(41 puan) tarafından
Yok ben bir kaç kişiyle tanıştım öyle parkta denk gelince konuşuyoruz falan da kendisi hep giderken sana diyicem falan diyo veya kızlara söyledim bundan sonra komşumla gelicem dedim diyo ama yok hiç giderken söylemez kimse beni tanımadığı ve numaram falan olmadığı için çağıramazlar da
(3,861 puan) tarafından
Ondan uzaklaşmadan arkadaş edinemezsin zmnla komşunolur .mutlaka
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Hiç öyle çağırmıyorsun dediğinde bugünde sen çağır de 
0 oy
(698 puan) tarafından
Benim komşum beni görse aşırı iyi oluyor melek gibi. Evime davet ettim geldi de ama gidince gidiş o gidiş sanki beni hiç tanımıyor gibi oluyor. Heryerde gidiyor fotolar atıyor hani beni ilgilendirmez ama insan bı der bende davet edim hani ne bilim bari mesaj atar insan napıyorsun diye. Bende bahadır yazmıyorum o yazar diye bakıyorum da hiç oralı olmuyor. Düşündüm wifi şifremi degistirdik gerek yok onun girmesine dedim çocuğuna üzülmüştüm girsin diye. Ama bakıyordum da sürekli o takılıyor elde orda burda bende değiştirdim. Onda bile yazmadı değişti diye. Bende artık bıraktım ne yazıyorum ne gidiyorum oğlumla evde tekiz bişey olmaz böyleyse hiç olmasin diyorum 
(2,239 puan) tarafından
Eski post :))
(698 puan) tarafından
Baya eskilere gittim post okuya okuya :)
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Misafir gittiği yere misafir çağırması doğru değil zaten ama kendi evine çağırabilir diye düşünüyorum o seni çağırmıyorsa sen de onu çağırma 
0 oy
(149 puan) tarafından
Fazla samimiyet erken ayrılığı getirir birini tanımadan şıp geldi olunmaz kimdir nedir ne bileyim benimde var öyle komşum kendi gider ama kimse ona gitsin istemez açıkçası gitmek istediğiniz biri varsa siz tek gidin haber verin gidin karışık komşu ilişkileri zarar verir benim alt komsumda herkese gider bana da gelirdi bende ona giderdim ama benim biriyle yakın olmamı istemezdi ama o yakın davranan birini bulunca hemen giderdi yani herkes sadece onunla iyi olsun istrrdi ben takmadım mesafe koydum şimdi peşimden koşuyor ama nafile kimseyle aşırı bağ kurmam başım rahat
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Arkadasların gelince cagırmak zorunda değilsin. Arkadaslarınla olmanı acıklamak zorunda değilsin. Müsait değildim diyebilmelisin sordugu zaman baska işlerim vardı diyebilirsin ne işin vardı dediğinde konuyu degısebilirsin. İnsanları bu kadar onemsemeyin 
0 oy
tarafından
Canım yanlış anlamdiysam sen gelen olunca cagiriyosun o seni gittiği yere goturmuyo diye mi kızdın böyle anladım ben kendi evine gelen olunca o beni davet etmiyo desen tamamdı da sen gittiği yere cagirmiyo diyosun onu yapamazki ev sahibinden habersiz şahsen benim misafirim gelirken tanımadığım birini de getirse peşinden kızarım yani hem belki ölçülü ikram hazırlarım tanımıyorum hirlimi hırsız mi nasıl insan bilmiyorum ben istemezdim yani 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 68 göst.
0 oy
8 cevap 296 göst.
24 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 177 göst.
17 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 638 göst.
13 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu