0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (940 puan) tarafından
Ya kızlar selamın aleyküm annem rahatsız ameliyet oldu buraya gelmek zorunda kaldım. 

Salı geldim bugün ameliyat oldu safra tasi alındı yarın taburcu olacaktı ve ben de pazar dönerim dediydim.  Eşimde öyle olmaz kal annemin yanında ben sonraki hafta gelir alırım dedi. 

Ama benim gitmek istemem sadece eşimin mağduriyeti.  Ben oraya hiç gitmek istemiyrm eşim ve komsum dışında orda sevdiğim hiç kimse yok.  Acaba kendimi orda yalnız hissettiğimden mi Yoksa burda sen şakrak alistigimdan mi bilmiyrm. 

Eşimi çok seviyorum ama nereye aitim bilemiyrm.  Belkide kaynanamın yaptıkları yordu beni bilmiyem sizce benm bu halim neden neyden

8 Cevaplar

+1 oy
(444 puan) tarafından
İnsan nereye ait bilmiyorum ama ben bu dünyaya hiç ait olamadım 
-Reklam-
0 oy
(4,816 puan) tarafından
Herkes öyle değil midir ki. Beeb de keşke evımı eşimi ailem ın yanına taşısam dıyorum. (Kaynanayla hiç alakası yok umrum dışı) 
(940 puan) tarafından
Yok asko aslında ben aileme de yakın olmak istemiyrm  sadece eşimin olduğu bir dünya istiyorum
(4,816 puan) tarafından
Bana koca da lazım değil ama yasıyosa da yanımda dursun. Bi annrm ıkı de cocugum mis :))
0 oy
(2,223 puan) tarafından
Bende arada gider annemlerde kalırım ama orası benim evim olsada yine kendi evimi özlüyorum daha doğrusu eşimin yanında daha mutluyum:)
(940 puan) tarafından
Bende tek olsam uzak olsam belki bende öyle okurum aile binası diye de sıkıldım biraz
0 oy
(11,033 puan) tarafından
Eşin niye mağdur oluyo ki, annene bakmaya gidince. Hem o da demiş kal diye ortada bi mağduriyet yok. 

İnsan yalnız hissettiği, sevmediği insanların olduğu yere tabi ki gitmek istemez. 
(940 puan) tarafından
Gerçekten öyle asko hiç gitmek istemiyrm
0 oy
tarafından
İnanır mısın daha bugün gene aynı şeyi düşündüm evime gitmek istiyorum eşim için bi yanım kal diyor ne edeceksin hep teksin diyor öylece ortada kalmışım:/
0 oy
(3,820 puan) tarafından
Gurbet zor bende bazen  uzağa evlenilmemeli diye düşünüyorum 
0 oy
(70 puan) tarafından
Bir insan toprağa aittir ordan geldik oraya gidicez onun dışında bu dünyada nerde mutlu huzurlu hissediyorsan oraya aitsindir bazen duygu değişimleri ve dalgalanmalar olabilir bazen hiç bir yere ait değilmişsin gibidir 
0 oy
(3,398 puan) tarafından
Ben evime aitim ya eşimin yanına çünkü gitsemde kalamam sıkılıyorum rahat edemiyorum ne kadar anne babanın evimde olsa evime gelince evim evim güzel evim diyorum 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 204 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zarifedoner (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 280 göst.
26 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zarifedoner (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 719 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Gecesiyah (1,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.