Evet gördüm Allah belasını versin.cocuklari varsa da devlet almalı.bu ne ya dünyanın çivisi çıktı artık.erkek olan doğuracam diyor , bir sürü erkek prim için kadın gibi davranıyor, çoğu kişi izlenme fazla olsun diye çocuk yapıyorlar sonra dilenci gibi canlı yayınlara çıkarıyorlar video çekiyorlar, yaşlilar cabasi onlar da var .ama komik ve ilginç gelen şey insanlar neden hediye atıyorlar ve neden bu kadar begeni izlenme geliyor.aklim almıyor.insanlar böyle yaptıkça herkes yoldan çıkacak beş kuruş para için.artik kendi bedenlerini millete sergiliyorlar videolara bakınca midem bulanıyor gerçekten hemcinsimi çok açik görünce midem bulanıyor.bu ne biçim işdir yav kapalı açık meselle bu değil mesele ahlaksızlık ya . bazıları da çıkıyor normal açıkların giydiği kıyafetleri giyiyor ama başına bir tülbent takınca millet bayılıyor izlemeye.hemen konuşuluyor aylarca .kapalı kadınlari kötu lanse ediyorlar.nasil bir iğrenclikdir bu anlamadım.bu göğsünü açan karı da tiksindim bir de kendisini sallıyor Allah'ım sen aklımıza mukayyet ol .bu gönderdikleri paraları SMA hastası çocuklara gonderseler hayır kazanacaklar ama yok gidiyorlar bu ve bunun gibilerine gönderiyorlar