0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (136 puan) tarafından
Kızlar yazanlar olmuş çok hepinizin seferber olan yüreğinden öperim. 

Dediklerinizi yaptım zaten kendi annem şehir dışından geldi canınız çekmesin köfte yeşillikli salata bide brokoli haşlamış onu yedim bol su içtim duş aldım uyudum kalktım önce elimle dedikleri gibi denedim ama gelmedi elektrikli pompa almıştım mecburen onunla denedim sağ göğsümden hiç çıkmadı önce gelmiyor diye çok ağladım sonra soldan geldi o zamanda musluktan aldım bir şırınga çıkarım bide gece sütü istediler onuda çekicem saat 10 da Allahım çok zor bir süreç atlatıyorum stres yapmicam diyorum ama oluyor tabi yarın sütü vereceğiz birde müslin örtü istediler götüreceğiz inşallah yavrum her gün iyiye gider dualarınızı beklerim 

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Canım çok zor ama yavrunun eve geleceği ve sımsıkı sarılıp öpeceğin günler aklına gelsin güzel şeyler düşün ki güzel olsun o da senden güç alsın annesi Allahim size bağışlasın acısını göstermesin inşallah daha da iyi olacak hee şey yeterki sen stres yapma 
(136 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallahhhhhh :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım korkma hiç stres de olma bol bol sağ sütünü rabbim bebeğine de şifa versin inşallah bian önce büyüsün 
(136 puan) tarafından
İnşallah rabbimmmmm
0 oy
(7,701 puan) tarafından
Hurmaydi incirdi süt yapıcı ne varsa ye bol bol. İncir tatlısı çok güzel süt yapıyor benimde daha tam gelmemişti sütüm onu yedim bide ev yapımı meyve suyu içtim o gece baya iyi gelmişti. 1 aylık olduk hala azaldıkça süt yapacak şeyler yiyorum 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,603 göst.
0 oy
4 cevap 143 göst.
7 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde polatzulal35 (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 221 göst.
18 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 267 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Gizlianne (389 puan) tarafından soruldu

405,863 soru

12,163,892 cevap

36,614 kullanıcı

...