0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (754 puan) tarafından

Sorum yukarıda kızlar. Yarın aşımız var :(

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Aşı postlarindan koşarak kaçmak isteyenler:D

(754 puan) tarafından
Valla hiç ama hiç yaptırmak istemiyorum aklım ve vicdanım beni çıkmaz yolun ortasında bırakıyor :D
tarafından
Kalbinin sesini dinle cnm ben en son kalbimin sesini dinledim 1.aydan itibaren tüm hepsine Red verdim ama bu benim kararım tabi kimseyi etkilemek istemem emin ol insanın iç sesi asla yaniltmaz
-Reklam-
0 oy
(13,784 puan) tarafından
18 aylık kızım hiçbir aşı ateş yan etki yapmadı. Her bebek farklı unutmamak lazım inşallah olmaz sızdede 
(754 puan) tarafından
İnşallah canım. Tabikide öyle benim kızımada bazı aşılar ateş yaptı bazıları yapmadı şuana kadar. Ama aşı yaptıracağım zaman içim bi huzursuz oluyor. Geriliyorum :D İçimden gelmeyerek yaptırıyorum birazda belki ondan kaynaklı
(13,784 puan) tarafından
Olabilir. Ben sakınmam aşıları ateş etkı yapmadı dişleri de hep çikınca gördüm ama şimdi azı dişleri uç tane kabarmış birden yarmaya çalışıyor iştahını etkiledi
0 oy
tarafından
Aşı olduğu günün gecesi sadece azcik ateslendi  o kadar 
0 oy
tarafından
Bebeklere bağlı bazılarında etki eder bazılarında etmez benim kıza hiç etki etmedi 
0 oy
(4,187 puan) tarafından
Sadece 1 gün ates olmuştu 
0 oy
(278 puan) tarafından
5 gün oldu aşı olalı benim bebeğimde yapmadı 
0 oy
(2,357 puan) tarafından
Aşı olduğu gece birazcık ateşlenmişti  sadece
0 oy
(5,344 puan) tarafından
Bizde hiç bir asi ateş yapmadı canım 
0 oy
(210 puan) tarafından
Cuma günü yaptım şuana kadar hiç bir sıkıntı çıkmadı çok şükür çıkmazda inşallah 
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Sanırım değişiyor bu.

Bize hiç bir aşı ateş yapmamıştı mesela.

Sizede yapmaz umarim

İlgili sorular

+2 oy
16 cevap 369 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sessiz1_i (1,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 732 göst.
0 oy
1 cevap 50 göst.
19 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KEBELEK (1,742 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.
29 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Didemm (76 puan) tarafından soruldu

409,984 soru

12,326,692 cevap

39,106 kullanıcı

Kategoriler

...