0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (735 puan) tarafından
Kızlar bilgisi olan beni bi aydinlatsin ya .simdi ben lise bitirdim büro yönetimi. Üniversite sinavina girdim olmadi .sonra girmedim evlendim ama aklimda kaldi bu durum yeniden girmek bolum secmej aciktan bitirmek istiyorum ilerde calismak istiyorum . Ama sifir bilgi unutmusum  ogu sey 7 sene oldu.nerden baslamam lazim nasil calismam lazim liseden direk üniversteye gecis yapabilirmiyim simdi nasil yol izlemeliyim

2 Cevaplar

0 oy
(790 puan) tarafından
Direk geçiş yok tyt ayt çalışacaksin büro ise sözel bolumsun sözel derslere çalışacaksın matematik le aran iyiyse ona da ağırlık ver başvuru tarihlerini takip et parayı yatır ve düzenli çalış soru çöz deneme çöz kendini test et elinde varsa derhane git ya da halk eğitim tut ayt bölümleri okuyor ücretsiz ona git 
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından
Tyt ayt çalışmalısın yanılmıyorsam Mart'ta üniversitesite sınavı (tyt ayt ) başvuruları başlıyor onlara başvuru yapacaksın Haziran'da sınav oluyor sınava gireceksin yeterli puanın olursa tercih yapacaksın 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 131 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Humaninannesi (1,120 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
16 Mayıs 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
+3 oy
69 cevap 1,951 göst.
16 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nureda36 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 253 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (554 puan) tarafından soruldu

408,201 soru

12,260,534 cevap

37,347 kullanıcı

...