0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (2,827 puan) tarafından
Kizlar bugun kurtaj oldum malesef içim çok kotu anne olmayi o kadar istiyordum ki 2 cocugum var çok şukur ama bu bebegime cok alismistim o kadar uzuldum ki ama rabbim hayirlisini yapar diyorum

Bebegimin yeri hep ayni olacak e bebegim olacak benim simdi ben dogum sonrasi 40 ciktiktan hemen sonra sabah adet oldum 2 dogumumda da

Ama hic dusuk ve ya kurtaj yasamamistim acaba ne zaman olurum benim gibi olanlar ne zaman adet oldunuz?

7+1 de kalbi durdu bebegimin

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben normal adet günüm geldiğinde adet olmuştum oda kürtajdan 25 gün sonraya falan denk gelmişti 
(2,827 puan) tarafından
Yaa o zmn 21 aralik fln olurum belki tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(188 puan) tarafından
Kürtajdan 20-25 gün sonra felan olmuştum bende 
(2,827 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim cevabin icin
0 oy
tarafından
1,ay sonra olursun canım çok gecikmez ben öyle olmuştum 8 haftalıkti düşük yaptığımda hemen adet oldum 
(2,827 puan) tarafından
Insallah canim cok sagol
0 oy
(2,448 puan) tarafından
Benimde 7 haftalıktır boş kese oldu aldılar bir ay sonra adet olmuştum ama sunuma belirteyim inanılmaz bir kanaman oluyor herkeste oluyor mu bilmiyorum ama bende öyle olmuştu iki üç paket ped bitti 
(2,827 puan) tarafından
Ya bende hic kan yok nedense kahvere gi akinti var
(2,448 puan) tarafından
Kurtaj olduktan sonra degil adet olduğunda oluyor için temizleniyor bende de kan yoktu ara ara akinti oluyordu ama adet olunca olan kan temizlendi
0 oy
(39 puan) tarafından
Benimde kürtajdan sonra çok kanamam oldu canım 2 hastaya yakın sürdü ve ondan 25 gün sorna adet oldum 
(2,827 puan) tarafından
Bende acik kahverengi akinti var kan yok
Ama umarim bende adet olurum hemen
(39 puan) tarafından
Kanama kişiden kişiye değişiyor canım olursun inşallah kendini sıcak tut
0 oy
tarafından
Tam bir ay sonra gördüm 
(2,827 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
21 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Herzamanhaklibiri (2,827 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
24 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kedimekimm (632 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
8 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (6,322 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 81 göst.

Kategoriler

1,440,578 soru

23,681,799 cevap

310,313 kullanıcı

...