0 oy
287 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (365 puan) tarafından

kizlar gerçekten kendime o kadar kiziyorumki ne kadar iradesiz oldum ya eşim bu akşam cipsi koymuş kendine oturdu yanıma çatır çutur yiyo Allah'ım ondan çok yedim ama sabaha kadar bişey yemiycektim su dışında gündüzde akşam yemiycem diyorum gene yiyorum 1 gün dayansam 2 gün yiyorum eşime abur cubur alıyorum ben meyve yiycem diyorum canim illa abur cubur istiyo siz nasıl basariyosunuz ya nasıl duruyorsunuz yemeden taktik verin :D

5 Cevaplar

0 oy
(212 puan) tarafından
Bende başaramıyorum beni bitirdi abur cuburlar eşimi tembihliyorum sakın akşam gelirken istersem bile alma diye aradığı gibi başlıyorum saymaya ben penguen olmaya doğru ilerliyorum
(365 puan) tarafından
kız battikca batiyorum oldum 70 kilo guya 60 olmam lazım ama ağzım durmuyorki offf of ne zormuş insanın kendine dur demesi ya
(212 puan) tarafından
58 kiloyum ben sen biran evvel bırak ama bende 50 den 60 oldum 2 haftadır sözde ağzımı tıkıyorum sadece 2 kilo vermişim millet 2 haftada 5 kilo veriyor
(365 puan) tarafından
bende 67 yım ama 3 yılda 10 kilo aldım keşke 1 yilda 10 kilo versem pufff
(212 puan) tarafından
Azimli olursak 20 kiloda veririz ağzımızı tutmamız lazım ben 20 kilo versem 38 olurum :)daha berbat olurum
-Reklam-
0 oy
(186 puan) tarafından
İnsanız yiyoruz tabikide. Bende eylülden sonra tam 4 kilo almışım vermeye çalışıyorum. Ama yemeyerek olmuyor ya canımız illaki istiyor birseyler. Ben kiraz sapı içiyorum. O iyi geliyor  en azından yediklerimi kilo yapmıyor. Kiraz sapını denemeni öneririm:)
(8,570 puan) tarafından
Svg biz bu çocukları kaç yaşına kadar emzircez 27 aylık benimkide.
(186 puan) tarafından
Ay bilmiyorum ki cidden gına geldi, içim şişti emzirmekten. Anasını sütte kesilmiyor o emdikce daha çok geliyor süt. Bi ara acı biber sürdüm etmesin bıraksın diye. Acı acı emmeye devam etti çocuk. Bide bakmış bana acı meme diyor ama hala emiyor :) bilmiyorum nasıl bıraktırırız , nasıl unutur
(8,570 puan) tarafından
Bugün hastaydı serum taktılar memeyle susturdum bi yandan da iyi :D benimki aşırı bağımlı ve hala sütümde bol
(186 puan) tarafından
Ay benimkide bağımlı. Versen sürekli sürekli emer. Ama ben çalışıyorum. O yüzden günde bir kez emebiliyor:) ama sorun şuradaki evden çalışıyorum. Molalarımda yanıma gelip emmeye çalışıyor izin vermiyorum:)
(8,570 puan) tarafından
Gören koca çocuğu hala emziriyor musun diye soruyor zamanı geçti bakalım nasıl keseceğiz :))
0 oy
(3,913 puan) tarafından
Valla cereyi eve sokmamakla buldum yoksa dayanamıyorum bende hele çocuk uyuduktan sonra o televizyon karşısında abur cubur yemek en tatlısı

Ama kilolar artıyor 3 kilo almışım şimdi diyetteyim ucunu kaçırmadan vermek lazım 
(365 puan) tarafından
he işte tam olarak olay bu aslında  çocuk uyuyunca TV karsiisinda yerken buluyorum kendimi ama kocam yiyor çatır cutur uf sinir oluyorum
0 oy
(1,977 puan) tarafından
Beni anlatmissin resmen. Bende bekleyim surda
(365 puan) tarafından
olmadı kalkıp yanından gideyim diyorum bitirince gelirim ama dizinin en heyecanli yerinde geliyo ya
0 oy
tarafından
Eşim abur cubur yemez biz akşamları meyve yiyoruz ihlamur içiyoruz. Cipsi çok seviyorum ama yememek için almıyorum evde olsa kesin yerdim şuan.
(365 puan) tarafından
bende Doritos falan sevmiyorum onlardan alayım bari kocama gidip kendi sevdigimden alıyorum suç bende

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 372 göst.
0 oy
5 cevap 388 göst.
0 oy
6 cevap 274 göst.

Kategoriler

1,493,219 soru

24,398,416 cevap

349,926 kullanıcı

...