Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Ilk dogumu ozelde digerini devlette yapan var mi
0
oy
195
göst.
29 Kasım 2023
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Biriiste
(
494
puan)
tarafından
soruldu
İlk dogumum ozelde sezaryen oldu hamileyim dogum ücretleri çok yükselmiş devlete mi gitsem diyorum kararsız kalıyorum aranızda böyle yapan var mi
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
8
Cevaplar
+1
oy
29 Kasım 2023
Posedion
(
2,377
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben de tam tersini yapıcam ilk doğumum devlette oldu bi üç dört sene sonra özelde yapıcam :D tövbeliyim ben
29 Kasım 2023
Biriiste
(
494
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya gerçektenmi
29 Kasım 2023
Posedion
(
2,377
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım her doğum bir değil her hamilelikte bir değil. Benim açılmam olmadı baya suni sancı aldım öldüm sonra sezaryene aldılar devlet mecburi kalmadıkça hiçbir şeyi riske atmıyor. Ameliyatta da soeun yaşadım ya o yüzden istemiyoeum ben
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
29 Kasım 2023
B A R B I E
(
11,899
puan)
tarafından
cevaplandı
En büyük hata ilk doğumu özelde yapmak. Devket normal diye direniyor ama özel cart diye seseryana aldı hemen beni tecrıbesizlik kandım vallahi
5 önceki yorum göster
29 Kasım 2023
Posedion
(
2,377
puan)
tarafından
yorumlandı
Şans işi demek ki bacı o açıklıkla sezaryene alınman yazık olmuş
29 Kasım 2023
Sweety_97
(
14,014
puan)
tarafından
yorumlandı
Tamamen iyı doktora denk gelmekle alakalı bence . Ama Gözde hakli devlet bekliyor normal için. Son haftalarda devlete geçtım sirf normal istediğim için özeldeki drum sorun olmamasına rağmen sürekli sezaryene teşvik ediyordu. Suni sancı ile 28 cı saatte doğurdum kızımı 2022de,ama iyikı direnmişim normal için şimdi 37 haftadayim yine devlete aynı Dr gidiyorum
29 Kasım 2023
B A R B I E
(
11,899
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen canım iyi doktora denk gelmek önemli. Benim doktorum daha çatı muayenesinde dedi sen normal doğuramazsın ne bağırıyon diye. İlk gebeliğim ilk kez çatı muayenesi olmuşum sanki hergün yapılan bişey keşke o an değiştirseydim doktorumu
29 Kasım 2023
Sweety_97
(
14,014
puan)
tarafından
yorumlandı
En azından bahane söylemiş en son açik açik niye kendine dert çıkarıyorsun sezaryen ol deyince devlete gittim. İyikı diyorum Uzun yıllardır migren vardı bende doğumdan sonra bi daha rahatsız etmedi
29 Kasım 2023
pamukipligi
(
3,775
puan)
tarafından
yorumlandı
Oiiyyy gözde senin evet kötü olmuş canım 8 cm açıklıkla :(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Kasım 2023
hayal20
(
5,500
puan)
tarafından
cevaplandı
İkinciyi devlette yapmayı düşünüyorum geçen hafta bı doktora gittim sevdim haftaya yine gideceğim ilki normaldi buda bı aksilik olmazsa normal olacak
29 Kasım 2023
Biriiste
(
494
puan)
tarafından
yorumlandı
İstediğin dr doğuma girebiliyor mu
29 Kasım 2023
hayal20
(
5,500
puan)
tarafından
yorumlandı
Normal doğumu ebeler yaptırıyor bı aksilik olursa doktor geliyormuş sanırım canım ana sezeryan olunca gittiğin doktor yapar gün verir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Kasım 2023
H&A&Z
(
2,331
puan)
tarafından
cevaplandı
2 doğumumu özelde yaptım 3. Doğum acil bir sekilde devlette oldu , özele boşa o kadar para vermişim onu anladım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Kasım 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
İlk doğum özelde oldu ikinci devlette oldu yani iyi doktorlara düşmek şans meselesi bence devlette ölüyordum az kalsın :( tabi herkes aynı sorunu yaşayacak değil ama şansın maddi durumun el veriyorsa özel derimc
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Kasım 2023
YAVUZ AMINE
(
940
puan)
tarafından
cevaplandı
İlk doğumumun özelde yaptım sevkli olarak gitmiştim. 2 ve 3 doğumumu şehir Hastanesi'nde sezaryen olarak yaptım çok memnun kaldım . Özler'deki doğumumda bebeğime hemen mama verildi hiç göğsünü sağmaya uğraşılmadı bebek memeyi almıyor diyip mama verdiler Ama şehir Hastanesi'nde iki doğumumda da hep özel emzirme hemşireleri geldi makinalar getirdiler göğsünün sağdılar çok ilgililerdi asla ama karşıtı değilim 3 çocuğum da mama kullandım ama şehir hastanesindeki çok ilgilendiler. Doktorlar sürekli gelip bebeğimle resim çekilmek istiyorlardı gelip ilgileniyorlardı seviyorlar bebeklerimi çok iyilerdi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Kasım 2023
3mhnads
(
2,083
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben 2.yi devlette düşünüyorum bizim burdaki özelde fiyat şuan 30 bin muayene 700. Ocaktan sonra en az 40 bin olur. Ben bebiş düşününe kadar da 50-60bini bulur. Benimde sezeryandı zaten diğer gün hemen taburcu da ediyorlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
29 Kasım 2023
Htcmm
(
11,012
puan)
tarafından
cevaplandı
İlki özelde yaptım, diğerleri hep devlette. Doktorun iyi olduktan sonra sıkıntı olmuyo. Ha ama hastaneyi araştır, ameliyat sonrası hemşirelerin ilgisi, hastanenin temizliği falan iyiyse hiç dert etme
29 Kasım 2023
Biriiste
(
494
puan)
tarafından
yorumlandı
Sezeryanda dr sen mi seçiyorsun cnm
29 Kasım 2023
Htcmm
(
11,012
puan)
tarafından
yorumlandı
Kontrole gittiğin doktor yapar ameliyatı. O sana gün veriyor sezeryan için zate. E kontroller için de kendin seçiyorsun zaten doktoru.
Ama ani bi durum olur da acil sezeryana girmen gerekirse, nöbetçi doktor kimse o yapar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
24
cevap
609
göst.
Ozelde mi devlette mi dogum
13 Eylül 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
Ayasa
(
1,291
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
152
göst.
İki tane mi var bebek biri bebek dedi digerini anlamdi
19 Kasım 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Ozgeceylinn
(
58
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
9
cevap
308
göst.
Pasta hakkinda yanlis yazmisim digerini
11 Şubat 2022
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
6
cevap
160
göst.
Kizlar bebek sürünurken tek kolunu kullaniyor digerini kullanmiyor sizce normalmi
28 Şubat 2021
Diğer
kategorisinde
menda
(
193
puan)
tarafından
soruldu
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri