0 oy
800 göst.
Diğer kategorisinde (3,636 puan) tarafından
3 bebişi olan kızlar trendyoldan tüm ürünler kalkmış 

25 Cevaplar

+7 oy
(442 puan) tarafından

Ya belki linç yicem ama 

Ne kadar Dilan hakkinda böyle haberlerde çıksa kadının aurasi vardı sempatikligi vardı izlendiriyordu kendini yani 

Ama bunun iticiligi yapmacikligi yüzüne yansımış ya. Hiç sevmiyorum bunu Allah ikisinide çocuklarına bağışlasın ama ayy kizlarr yazın bana teysosslaar naynini ninam nini nam usjshhshaja özenti nasıl büktü altınlarını :D

(7,456 puan) tarafından
Hahaha :)  Dilanı son zamanlarda gördüm ben şarkısı vs güzeldi benim minikler çıkınca ekrana heyecanlanıyor ilginç bir şekilde kitleniyorlar kadına bir de alkış yapıyor dans ediyor miniğim :)))
(442 puan) tarafından
Evet benim 9 aylık oğluma da babası açıyor alkış yapıyor seviniyor :D
(7,456 puan) tarafından
Hahahah :)  sevimsiz kadın ya
(7,456 puan) tarafından
Benimki de 10 aylık diğeri 28 aylık 10 aylık dans ediyor inanılmaz heyecanlanıyor başka yerde olsun hızlıca emekleyip geliyor kitleniyor ve alkış yapıyor :)) büyük oğlumda izliyor ne bu hayranlık anlamadım ama güzel kadın :))
(442 puan) tarafından
Aurasi yüksek kadının çekiyor kendine storylerini izlerdim valla özledim izlemeyi ajahagha
(7,456 puan) tarafından
Benimkiler işini biliyor valla :))
(2,075 puan) tarafından
Ayyy bide şimdi fakir numarası yapıyorlar çok komik
(7,456 puan) tarafından
Sorma valla ya he inandık :))
tarafından
Kesinlikle dilanın yine bi dişil enerjisi var ama diğeri çok sönük:D
(442 puan) tarafından
Hahaha evet ayy su ucuzmu uygun mu fiyatı kizlaarrr
Pahalı geldi alamadım  filan haykirasim geliyor ya. Ulan daha dün gosterisin dibine vuruyordunuz..

Evet harry Potter ( acayip seveerrimmm) özlem sönük bana sanki story çektikten sonra çocuklara bagiriyormus hissi veriyor durmuyorsunuz filan diye o büyük olana çok üzülüyorum
(2,075 puan) tarafından
Önceden bakıcılarından falan bahsediyordu şimdi ger işi kendi yapıyor gibi davranıyor. Dilan mesela evinde çalışanları hep gösterirdi. Bu çok numaracı
(442 puan) tarafından
Mutfak onluguyle her dakka story atmasına ne diyosun :D :D 3 çocuğu var mutfaktan çıkmıyor:D :D yersen
(7,456 puan) tarafından
Sen görmedin mi şiddet uyguladığı anlar çıktı linaya
(7,456 puan) tarafından
Çalışanlarının izinleri ile ilgili sözde sıkıntı çıkmış yersen
(98 puan) tarafından
Sabah ta dolmuşla gidip geliyoruz muhabbeti döndü 2. Sayfa hikayelerinde tamam en fakir sizsiniz dedik
(2,075 puan) tarafından
Hâlâ daha buna nasıl inanıp takip ediyorlar aklım almıyor
(442 puan) tarafından
Gördüm ağzını avuçladi buysa eğer. Küçük olan mira midir nedir sırf reels uğruna alttan bacağını cimciriyor.  Gördüm gördüm aynı annesi gibi oda çok itici
(7,456 puan) tarafından
Çok yazık ya gerçekten
tarafından
Harry ‘yi seveni bende severim :D Harry potter dünyası çok özel ve bi muggle bizi asla anlayamaz ;)
(7,456 puan) tarafından
Harry candır :)
tarafından
Gerisi heyecan :)
-Reklam-
+2 oy
(13 puan) tarafından
Hiçbir zaman sevmedim yani böyle arada keşfetimde falan gördüm çok sahte geliyorlar 3 tane bebeği olması hiçbir şeyi değiştirmez gösteriş yaparken o bebekleri düşünmüyorlar mıydı? Kurtlu macunları satarken tarihi geçmiş ürünleri satarken Kimin bebeğini düşündüler? Yani ben onlara değil bizlere kızıyorum hayatımızda niye bu kadar yer ediyorlar?
(3,636 puan) tarafından
Kız 2.5 milyon takipci si var ajajaj
(20,616 puan) tarafından
Cok doğru gercekten oyle onlari bizim milletimiz tepeye cikariyo alkisladilar
+1 oy
tarafından
Dala vereciler onlar herşeyi hakkediyor ama çocuklara yazık o kadar !! 
0 oy
(4,365 puan) tarafından
Boş beleş insanlar hepsi umarım bunlar gibi bugün fenomenlerin foyası en kısa zamanda ortaya çıkar 
(733 puan) tarafından
Agızna saglık esra tesekurler boş gereksiz avere insanlar
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Kim devleti kazıklayıp insan sağlığı ile oynuyorsa Allah'ından bulsun diyorum. Bir de hiçbir fenomeni sevmiyorum takip etmiyorum. Kullandıkları önerdikleri hiçbir şeyi almam. Yaptıysa çeksin cezasını o yüzden.
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Sence neden kaldırıldı ? :) soruşturma da ve korktular zaten macundan ceza almışlardı inşallah en yakın zamanda onlarda alınır içeri
(3,636 puan) tarafından
Hepsi burada duruyor hepsi kıxz
(7,456 puan) tarafından
Trendyol kapandı
(7,456 puan) tarafından
Yavaş yavaş kapatıyorlar :)
0 oy
(744 puan) tarafından
İşimiz gücümüz yok burda fenomen düşünecez kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez 
0 oy
(20,050 puan) tarafından

İyi olmuş.  Faydasız gösteriş meraklısı insanlar. 

İnsanları haram ve kolay yoldan para kazanmaya sevkeden, bunları güzelmiş gibi gösteren, mütevazı yasamlardan uzaklaştıran kim varsa inşallah hepsi boyle olur. Gençlerimiz artık okumak istemiyor. Hep bu şekilde para kazanmak istiyorlar. Toplumumuzu olumsuz etkiliyolardi
0 oy
(592 puan) tarafından
Sadece çocuklarına üzülüyorum hiç takip falanda etmem. Gereksiz lüks yaşam içindeydiler. Görgüsüzlük yapmaktan başka birşey yapmadılar 
0 oy
(5,476 puan) tarafından
Hakkinda sorusturma açılmış dilan polat cakmasıydı bence prim icin kendi cocugunu cimdirirek aglatmis herkes bir ara bunu konusuyordu
0 oy
tarafından
Akşam haberlerde gördüm güzellik merkezleri kepenk indirmiş. 
0 oy
tarafından
İşim gücüm yok bide onlarımı düşünücem amann eden bulur su testisi su yolunda kırılır 
0 oy
(135,132 puan) tarafından
kim mis ne urunu vardi
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Cok numaraci bi kadin bence savcilik zaten arastiriyo gecenlerde kayinvalidesine gitmis guya kendilerini mutevazi göstercekler ya ev koy evi baya yikik dökük sanki bu insanlar ***** hicbirseyden anlamiyo tek akilli kendisi ve topik kocasiymis gibi ama devran dönüyor beklesin asiri gicik oluyorum ona dilan polat yan çakmasi
0 oy
tarafından

Onlar kim ki tanımıyorum :D

0 oy
(1,814 puan) tarafından
Hepsiburada cnm ürünlerin hepsi bende kardeşlerini takip ediyordum link paylaşmışlar postunu görünce dedim Bi bakim linke basınca Hepsiburada ya attı bütün ürünler orda
(3,636 puan) tarafından
Hepsi burada ya mı atmış ürünleri kız
(1,814 puan) tarafından
Evet bak Bi hepsi orda
0 oy
(828 puan) tarafından
Görgüsüz ve çok itici olduklarını düşünüyorum 
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Ben o kadının gerçek yüzünü anti fenomen sayfasında görmüştüm engelledim 
0 oy
(733 puan) tarafından
Çok boş gereksiz insanlar bence 
0 oy
(1,843 puan) tarafından
Valla acimiyorum canim sırf erkek diye çil yavrusu gibi doguruyordu sonunda olan çocuklara olacak dilan yine sempatikligi vardı o kadın dilani taklit ede ede öldü boyna erkek olsun diye doğuruyor yalandan çekilişler yapıp insanları kandırıyor eğer ki devletten oda para kaciriyorsa hak ettiği cezayı çeksin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 93 göst.
0 oy
25 cevap 1,115 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Elifgaye (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 35 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde D. 65 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 334 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,636 puan) tarafından soruldu

410,832 soru

12,362,523 cevap

41,683 kullanıcı

Kategoriler

...