0 oy
279 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (926 puan) tarafından
Kizlar kardeşim çıraklık okuyor son senesi 

18 yaşında haftanın belirli günleri okul ve iş oluyor 

Neyse pazar günü ağır bir motor kazası geçirdi kafa ve alnında yarıklar oldu alnı saçlı tarafta çok derin yarık var bir sürü dikiş atıldı yani anlayacağınız çok kötü 4 saat kanama durdurmak için uğraşmış dr lar 

Rapor vermişler 26 kasım 29 kasım da bitiyo bugünde plastik cerraha götürmüşler pansuman ve artan deriyi temizlerler dr da şikayetçi olun karşı taraftan demiş zaten hatalı karşı taraf 

Neyse annem de ptsi kardeşimin okuluna gitti müdür falan kardeşiminden şikayetçiler dinlemiyo sakal kesmiyo vs kardeşimin 1.5 gün devamsızlık hakkı kalmis annem o yüzden raporu götürdü almamışlar kabul etmiyoruz boşuna getirmişsin sınıfta kalacak falan demişler annem ağlayarak geri gelmiş eve anlattı bana bende bildiğim kadarıyla böyle bisey olamaz ister okul için isterse iş yeri için olsun rapor alınıp verilir yani kendimde kaç kere hastalandım lisede rapor verdim devamsızlık işlenmedi kalmadım sınıfta falan şimdi ne yapamam gerekiyor bilmiyorum ben mi gidip konuşsam müdürle yoksa cimere falan şikayette mi bulunsam bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim 

6 Cevaplar

+1 oy
(1,101 puan) tarafından
Raporu kabul etmeme gibi bir durum olamaz kardesinize de geçmiş olsun ama keske müdürü bu hale getirmeden önce de kardesinizin okuldaki durumunu takip etseydiniz..saçı sakalı birbirine karışmış disiplin kurallarına uymayan 18 yaşında bir delikanliyla uğraşmak ne kadar zor bir bilseniz..
(926 puan) tarafından
Tesekkur ederim .Saçı normal düzeyde sakalı bildiğiniz upuzun karışmış değil hafif kirli sakal mi ne denir tam bilmiyorum.bizde uğraş veriyoruz başı boş bırakmış değiliz ama maalesef gençler dik başlı kanları deli akıyor.bizim zaten kazadan canımız yandı birde bi eğitimcinin bu tavrı daha da acı veriyor
(1,101 puan) tarafından
O müdür olayın ciddiyetini anlamamıştır.. belki rapora bile inanmamıştır..birdaha gidip görüşün bence..zaten özürlü devamsızlık hakkı bitmediyse kabul etmek zorunda
(926 puan) tarafından
Evet haklisiniz ben gidip bizzat görüşeyim umarım faydası olur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaptığı yanlis kabul etmesi gerek cimere sikayer et 
(926 puan) tarafından
Edicem inşalalh ilgilenirler .1 sene kayıp etmesi çok şey kaybettirir
0 oy
(1,515 puan) tarafından
Şikayet edin raporu kabul etmek zorunda keyfi bı durum yok ortada kişisel sorunlarını mesleğine müdahil edemez ki rapor da hak zaten
(926 puan) tarafından
Mutlaka edicem zaten canımız yanıyor birde bi eğitimcinin bu tavrı cook zor
0 oy
(27,015 puan) tarafından
Okulunda bir üst amiri var sonuçta alın raporu gidin durumu anlatın kabul etmezse de milli eğitime şikayet edeceğinizi söyleyin 
0 oy
(1,759 puan) tarafından
Benim kardeşim de cirakliga gidiyor. Doğru söylüyorlar rapor kabul edilmiyor.
0 oy
tarafından
Normal okullarda evet rapor kabul edilir ama çıraklıkta sanırım 6 gün devamsızlık var,, haftanın 1 günü gitmiyor okula. Ha raporu kabul etmeliler o ayrı ama sorunlu bir öğrenciyse kardeşin ondan da demiş olabilir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 238 göst.
+2 oy
36 cevap 1,578 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,442 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 912 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 589 göst.
2 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu