0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bu ikici gebeliğim hayrliysa.dun öğrendim test pozitif çıktı baya sık sık çikiyorim WC kizimdada oylydim daka başı cikiyorim bu normalmi doktor ultrasonda baktı 4 hftalik hamilesin dedi ama baya WC cikiyorim

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende öyleydim. Normal bence
tarafından
Erken deglmi acaba yaa
-Reklam-
0 oy
(1,960 puan) tarafından
Ben gebelikten 1 hafta önce çok çıkmaya başlamıştım. Gayet normal ben WC bulamam belki falan diye hiçbir yere çıkmıyordum. Ve tutma üşenme gelince yap. İnsan useniyor bazen gitmeye de
tarafından
Yok yapmasam zaten karnım sancı yapar kızımda da oylyedim daka başı çıkıyordum takii doğuma kadar bide baya çay su iciyorum
0 oy
(856 puan) tarafından
Bende yeni öğrendim canım hayırlı olsun son regl tarihine göre 4+2 Bende aynıyım yemin ederim wcde yatacam artık birde tutamayacak derecedeyim hep birden ama benim idrarda enfeksiyon cıktı kadın doğuma ne zaman gitmeyi düşünüyorsun kaçıncı haftada ben kalp atışı haftasına kadar bekleyeyim diyorum 
tarafından
Cnm ben öğrendim daha dün gttim özele gotrudu eşim folik asit yazdı işte ultarsinda baktı ben bekleyemedim hele eşim test yapar ypmaz hemen gttim sen kadın doğuma gttin nerden blyon4+2 hayrlı olsun kız aynıyız:) ayyy:)
(856 puan) tarafından
Aynen ya ablamda bugün öğrendi hamile olduğunu onunlada 5 gün var aramızda hahaha ;)))) gün gün gebelik canım son adet gününden hesaplayınca 4+2 oluyor bende özele gidecem kontrollere canım ama şimdi kese felan daha oluşmamıştır diye gitmek istemiyorum zaten gitsemde folik asitten başka birşey yazmaz sağlık ocağı yazdı zaten onu eee ne dedi doktor sana kese gorundumu
tarafından
Cnm bendede gün gün gebelik son adet tarihine göre 6+2 dyor şaşırdım ben 17 Ekim de adet oldum ama doktor 4 hfta dedi cnm 12 gün adetim gecikince beklemek istedim çnkü adetim normalde çok geçer dyer ay 8 gün geçti işte gttik eşimle iki çift.cikikca doktor uktarsin koydu kızım çok ağladı izin vermedi konusak soru sordu işte dedi görünüyor fotigraf verdi baya küçük dedi ben eve geldim eşime folik asit yazmış bide 4 hftalik demiş işte Pazartesu gelsin demiş gdecem valah çok heyecan yaptim varya dün havalara uçtum resmen bide şasirdim.sen nezman test yptin:)
(856 puan) tarafından
4 haftalikta kese oluşmuyor bildiğim alttanmi baktı belkide takvim doğrudur çok küçük ya ilerleyen zamanlarda denkler inşallah:) benimde 4.5 yaşında bir oğlum var 1 yıl 2 aydır istiyorduk olmuyordu nasip bu ayaymış:) bende adet 5 gün geçti evde 2 gün geçimce yaptım silik cıktı 5. Gin gecikmede acilden kan verdim 88.2 cıktı canım benim son adet yarıyım 29 ekim 25 güne bir oluyorum bizde öyle mutluyuzki helede oğlum ölürüm ona anne yorulma anne kardeşimde yorulur ne yese gelip veriyor anne kardeşimde yesin diye çok istiyordu eşimde çok istiyordu şimdi evde bir bayram havası elhamdülillah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
tarafından
Ayy rabbim hayırlısını nasip etsin yok vala ultarsinda baktı bişey var fotoğraf var hata görünüyor dedi tam emin değilm dedi bu yüzden kan istedi benim kziimda 3 yaş üç aylık üç yıl spiral vardı bende çıkardım agistosa 3. Ayında hamie kaldım bende cnm hersey nasip biz eve geldik doktor eşime pazartesi gelsin demiş bide 4 hftalik demiş vala hayrlı zaman nezman sa rabbim herkese ozamn nasip etsin yaa alsinda kziim için istyroduk çok sklyor evde durmuyor arkads çok istyro
0 oy
(727 puan) tarafından
Yanlış anlamayın ama ben 6 haftalıkken gittiğimde bile bebek zor şer gözüktü 4 haftalık bebeği nasıl Doktor gördü gördü Yetmedi bir de kaç haftalık olduğunu mu söyledi
tarafından
Özel doktira gttim ama kese değil sadece benzyor dedi tam emin değilm bunun kan istyroum dedi kan verdim 4 hftalik dedi

İlgili sorular

+3 oy
3 cevap 62 göst.
3 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1kalpde_2can (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde M.a.y.ezo (314 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
7 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sebnem (141 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 83 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde sinem_34 (26 puan) tarafından soruldu

408,399 soru

12,269,768 cevap

37,565 kullanıcı

Kategoriler

...