0 oy
215 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (433 puan) tarafından
Ürtiker oldum deli gibi kaşınıyor önceki doğumumdan sonrada olmuştum iğne ilaç ile geçmişti şimdi emziriyorum ilaçsız nasıl geçer bilen var mı 

3 Cevaplar

0 oy
(440 puan) tarafından
Elma sirkesi. Karanfil yagi hindistan cevizi yağı almistim aktardan yağları karistiriyordum 5 damla hindistan c. Yağı 3 damla karanfil yağı sonra sürüyordum heryerime benim çok kötü olmuştu emzirmeyi kes ilaç vericez dediler kesmedim elma sirkesiyle de gün aşırı yıka ellerini. 
(433 puan) tarafından
Kabaran yerlere  mi süreceğim dediklerinizi
(440 puan) tarafından
Evet kaşınan yerlere cogaltabilirsiniz karışımı mesela 10 damla hindistan cevizi 6 damla karanfil. Nane yağı da çok iyi geliyor ben üçünü de kullandım
(440 puan) tarafından
Benim çok kötüydü şükür Allah'a bunlarla geçti fotoğrafı bulursam diğer yoruma atarım senin nasıl içi sulu mu
(433 puan) tarafından
Yok canım içi sulu değil kırmızı kabarcıklar var yeni başladı kabarmaya vücudum sanırım akşam yediğim bir şeyden alerji oldum
(433 puan) tarafından
Sadece nane yağı mı sürüyordun şuan evde varda onu da katıştırıyor muydun
(440 puan) tarafından
Fotoğraf ekledim. Benim ilk baslarda sinek ısırığı gibiydi evde sinek aradım sonra kötüleşti iyice kabardı. İnşallah alerjidir senin ürtiker çok kötü
(440 puan) tarafından
Karistiriyordum yakar zaten sade suremezsin
(433 puan) tarafından
Tamm canm teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(440 puan) tarafından

image

balon balığı gibi dolaştım 1 ay a yakın böyle mi seninde 
(433 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım seninki baya ilerlemiş benim böyle değil
(440 puan) tarafından
Evet ileri derecedeydi iki elim ve ayaklarim inşallah alerjidir seninde sağolasın
0 oy
tarafından
Bende 3. Dogumdan sonra oldum 3 gun serum taktı aile hekimimiz
(433 puan) tarafından
Emziriyor muydun
tarafından
Tabi 1 haftalikti bebeğim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 589 göst.
22 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -HoneySeptember- (10,641 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 129 göst.
2 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatos_0920 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 171 göst.
0 oy
3 cevap 173 göst.
14 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifylmz0660 (1,274 puan) tarafından soruldu

413,682 soru

12,452,988 cevap

46,383 kullanıcı

Kategoriler

...