+2 oy
60 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhabalar.Gebelik bölümünde kurdeşene dair kimseden bilgi alamadım burdan da yazmak istedim.Gebeyim ve kurdeşen olmuşum.Doktor kortizyonlu iğne hap ve krem verdi.Olabildiğince doğal şekilde atlatmak istiyorum.Kurdeşen kaç gün içinde geçer.Bilgisi olanlar lütfen yazabilir mi 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (683 puan) tarafından
Bilgim yok , post yukarı!
-Reklam-
+1 oy
önce (1,652 puan) tarafından
Benm kronik kendimi bildim bileli var . İlaç kullanmadan adla hafiflemiyo sana tavsiyem acı,baharatlı,asitli kullanma tetikliyo vede kuruyemiş cok tüketme regli zamanı artıs oluyo bende vücut ısımdan kaynaklı o yüzden yazları hayatta yatamam sıcakta kaşınıp dururum hep kışında hep şort ve kısa kollu giyerim mont giyemem dışarda sıcakladıgım an kaşınırım
önce (2 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim.Peki atak zamanlarınız kaç gün sürüyor
önce (1,652 puan) tarafından
Reglimdeyken bitne kadar normalde vücut sıcaklıgım düşünce . Ama yazın sıcaklarda iğne kullanıyorum vu gün içinda sopuk suyla duş alıyorum iki kez yazın daha fazla oluyo. Nemlendırici ve losyonu devamlı kullanıyorum
0 oy
önce (18 puan) tarafından
Alerjik iltihaplara zerdeçal çayı iyi geliyormuş bir de alerjik rahatsızlıklara d vitamini iyi geliyormuş
0 oy
önce (1,543 puan) tarafından
Geçenlerde eşim oldu onada ipne verdi alerji hapı verdi çok şükür 15 güne geçti bize biri elma sirkesi sürün iyi geliyor dedi ama denemedik bi araştır istersen

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 106 göst.
4 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Poyrazsmom (442 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 261 göst.
9 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hfzfyzbl (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 201 göst.
0 oy
6 cevap 139 göst.

408,299 soru

12,265,152 cevap

37,441 kullanıcı

Kategoriler

...