0 oy
750 göst.
Diğer kategorisinde (728 puan) tarafından
Oğlumu kucağıma aldığım zaman direkt ya yüzüme ya saçlarıma yada üstüme başıma yapışıyor suratımı sıkıyor yada tırmıklıyor şak şak vuruyor dolma gibi elleriyle saçlarımı yoluyor babası gelip ayırıyor o kadar  doluyor ellerine hep aynı şeyi yapıyor 11 aylık olduk son bir aydır böyle sizde durumlar nasıl 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

Aynı yüzümün resmini atsam sana inanirsn:woot:

tarafından
Emin mismiz :))))
tarafından
İvitttttt☺️☺️☺️☺️
tarafından
Yusuf da bana yapıyo oyun saniyo acıdı diyorm hoşuna gidiyo hizzini alamiyo :)
(728 puan) tarafından
Benimde suratım senin gibi canım her yerim tırnak izi komsular kocanmı dövüyor diye soruyorlar :)
tarafından
Bak şimdi anlık çektim atiyodm
-Reklam-
0 oy
(38 puan) tarafından
Altı buçuk aylık kızım hep yapıyor yola yola saç koymadı babasinin yüzünü yoluyor kendinin bacaklari hep tırnak izi , benim de gogsumu tirmaliyor arada :)
0 oy
(3,770 puan) tarafından
Bizdede aynı gibi ama biz bu halini bu şekilde değil de müzik yaparak değerlendiriyoruz mesela beraber bi yere vurarak şarkı soluyor eğleniyoruz ama tabiki anlattklrmla oluyor yer yer:))
0 oy
tarafından

Hahah benimki 7 aylik ayni anlattıklarını yaşıyoruz. Evde kedi besliyor gibiyim her yerim çizik:D

0 oy
(1,656 puan) tarafından

Kızım 7. Ayına gircek bana neler yapıyor sanki kumasıyım onun ben :D

0 oy
(2,267 puan) tarafından

9 aylığız  ensemdeki saçlarıma bi yapışıp  çekmesi var sanki kavgadayız :) gözlerimi çıkarmaya çalışması burumu çekmesini hiç demiyorum  

0 oy
(90 puan) tarafından
Benim oglum 14 aylik sacimizi elinden zor kurtariyoruz wallahi
0 oy
tarafından

Kıpkırmızı iz dolu valla yeni yeni geciyo daha beterdi kan çıkıyo resmen hele ellerim öyle isiriyo ki vahşi oğlum bnm 

image

tarafından
Anaa kız kıpkırmızı yapmış :D gelecekteki beni gördüm sanki :D Mina da çok vahşiii
(728 puan) tarafından
Kızartmış:)) geleceğin pirenaları maşallah onlara :)
tarafından
Yavrum daha yeni geçtiler burnumun kenarları bile cizikti o derece tuttuğu yeri kapiyo nasıl vazgecirsem diyorm sen hic alistima valla çok kötü oluyo
tarafından
Onların pirana ağzını yiyim ya
Şahsına munasir isminiz nedir bebeginim dışı var mı
tarafından
Tepki vermemeye çalışıyorum bende yoksa devam eder
Axırıyorlarda haaa geçmiş olsun canım benimmmm❤️ dayak yiyeceksek evlatlarımıza olsun oda ☺️ ne yapalım dimi
tarafından
Sonra başka çocuklara yapar diye korkuyorm valla herkes hoş karşılamaz valla :)))
tarafından
Evwt oda var ☺️☺️☺️ kızmak gerek Oz aman
tarafından
Kızinca da yapıyo valla napcaz :/
(728 puan) tarafından
İsmim güleda canım evet dişi var üç üstte çıktı iki altta ocağın 7sinde 1 yaşına girecek seninki??
tarafından
Ne güzel ismin var guleda :)
Bnm oğlan da Ocak 19 da 1 yaş olck şuan 9 disi var 4 tane yolda çıkar 1 haftaya diye düşünüyorum :)
Allah bağışlasın
(728 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️hey maşallah paşaya diş sorunundan kurtulmuşsunuz rahatsınız artık :)
tarafından
Çene disi var :///
0 oy
(3,697 puan) tarafından
Ayy hic sorma ya ☺️ vuruyor tırmalıyor ısırmaya çabalıyor üstelik sadece bana ☺️ gecen gun az kalsın gözlüğümü kıracaktı ☺️
0 oy
(5,940 puan) tarafından
11 bucuk aylik benim oğlum da öpmeye çalışıyor saclarim ilgisini çekiyor ama çekmiyor oynuyor gibi canım elleri ile cici yapıyor 
(728 puan) tarafından
Sizin bebiş nazik :) bizimki hard seviyor :) göndereyimde az kibarlık öğrensin :D
(5,940 puan) tarafından
Oy kuzum yerim onu gönder gelsin tabiki de
0 oy
(1,509 puan) tarafından
Valla hem o dediklerini yapiyor hemde sıkılinca birak ben yuruycem diyor gitmek istiyor birakmadigim zaman ise agliyor 10 aylik bu yuzden erken yuruyecek heralde diyorum
0 oy
tarafından
18 aylık benim ki hala saçımı çekiyor yoluyor tavuk gibi 
0 oy
(6,912 puan) tarafından

Bnm ki 5 aylık bnm ki de aynı larını yapıyo erken mi başlamış :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 111 göst.
17 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 162 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,697 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
10 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pppppp (964 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 157 göst.
19 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,104 soru

12,175,478 cevap

36,648 kullanıcı

...