Kısa anlaticam kayinbabam kaynanam bana 3 tane mehir takmislardi onlarla üzerine biraz lara koyup 245 bin tl ye bize ev alındı 2018 yılında birlik oturacaktik şimdi biz farklı şehirdeyiz esimle kızımla işten dolayı kaynana kayinbaba o evde yaşıyorlar yurtdışından gelin geliyor kaynım daha evlenmemiş nisan yapmışlar iste 1 ay kalmaya geliyor benim evime geliyorlar kaynananmla ortak evimize ama kayniminda evi var kiraya vermişler görümcem bugün dediki o kız hem eve geçecek hemde ona altın takilicak bende deidmki bana niye takmadiniz benim takımla ev alındı ve o kız hem altın takılıp hemde ev sahibi olacak dedim evet öyle olacak dedi bende ozaman benim evime sokmayın kendi evine gitsin kiradan çıkarsın kiracilari dedim hayır dedi annegilin evinde kalacak benimde evim esiminde kiziminda evi ben istemiyorum dedim onu çok taniyorsunda benimle tartisiyorsun nerdeyse 7 yıllık gelininzim dedim senide tanımıyoruz dedi aldin kardeşimizi görürdün dedi kardeşiniz gitmek istedi iş için dedim orda iş yoktu dedim insan çocuğu alır biraz kalmaya gelir dedi geldim kovmaktan beter ettiniz dedim iste ocakta kız gelecekmiş benim altinlarimla ortak alınan eve girecekmis 1 aylığına bende kızımla gitmeyi düşünüyorum esim kalsin burda bence onca yolu boş gelmiyor ona bisey takacaklar yoksa ben kiskanclikmi yapıyorum yoksa haksizlik icimimi acitiyor yoksa olabilir mi sizce ?