Kendine bu ara cok alisveris yapti yurtdisindan ayri turkiyeden ayri falan. Vicdan yapmis garibim bana sende al diyo. oysa ben zaten dibine vuruyorum vurdummuydu alisverisin yada givirin zivirin coksukur
Bide kayserililer pinti derler)))
Olması gereken buyken, bunu çok büyük bir şey gibi algı yaratan durumla dolu ülkemiz. Erkeğin kazandığı zaten evinindir eşinindir ihtiyacı olduğu an zaten almalı bütün kadınlar. Rabbim anlayışlı eşle karşılaştırsın herkesi. Maşaallah
nazari birakda sarjini doldur
Fırsat bu fırsat batir enişteyi
Maşallah canım ama benim fikrimi sorarsan paylaşma alan var alamayan var nazar değecek bak istemsizce bu ila biri içinden keşke benim kocamda böyle dese diyecek
Ne güzel Allah daim etsin
Maşallah size işte bizimki de ne gerek var deyip almasın
Senin kocanin pinti olmaması kayserilerinin pinti olduğu gerçeğini değiştirmez canim
Vur dibine kız
Yalnız şu da var Kayserili olduğu için iyi kazanıyordur ki harcayabilsin dimi
Normali bu zaten canım bizimki ama asla sınırsız diyemez bana demediği halde 3-5 bin zaten harcıyorum aylık kıyafete kendime birde dese ne olur bilmem bazen dalga geçer eşim benimle alibabanin hayratiyim ben zaten der baya para harcıyorum diye ,benim alışveriş bağımlıligim var bizimki birde bunu derse kartını patlatirim
411,566 soru
12,389,733 cevap
43,723 kullanıcı