0 oy
460 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Eşinizin ailesi dengesiz mesela size laf söyledi cevabını verince sizi savunur mu yoksa ezdirir mi böyle durumda ne yaparsınız ailesine nasıl davranırsanız 

37 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayır ezdirmiyo ama bende ağzına süt dökülmüş kedi gibi susmam yanj 
-Reklam-
0 oy
(2,574 puan) tarafından
Asla ezdirmez eşim tepkisini verir hemen 
0 oy
(1,755 puan) tarafından

Eşimden önce ben ortalığı ayağa kaldırırım kimin ne haddine bana laf söylemek. Şimdiye kadar böyle bir şey olmadı olmasına da eşim müsade etmez. En basit örneği verim oğlum doğduğunda aç bu çocuk emzirmiyor musun Hatice dedi görümcem. Daha ben bişey demeden eşim cevap verdi Hatice'nin unuttuğu kadar sizin bildiğiniz yok. O ne yapacağını bilir kendi işine bak dedi ablasına :D  

0 oy
tarafından
Kim haklıysa her zaman onu savunur. Eşimin ailesiyle şükür aram iyi o yüzden hiç bir zaman öyle zıtlaşma laf sokma olmadı. Bir kere kızım ek gıdaya başlayalı daha 2 hafta oldu o zaman patates kızartması vermişti eline yesin diye. Bir çok kez hayır verme dedikçe o yine de verdi o zaman bir ters düştük. Rahat bırakın şu çocuğu, ben kendim istediğim gibi büyütücem dedim o zaman eşim yanımda durdu. Masadan kalkıp gidicektik kayınpederim tuttu. İlk ve sondu bir daha olmadı. 
0 oy
(1,717 puan) tarafından
11 yıllık evliyim çıkan her tartışmay a beni katmışlardır eşimde beni savunmuştur ki eşim arkamda beni savunuyor diye beni hiç sevmezler helleki örümceklerim hep anne babasını benim hakkımda doldururlar ki umrumda da değil herkes karakteri kadar konuşur 
0 oy
(637 puan) tarafından
Maalesef benimki ediyor . Yaşlı kadın bizim yüzümüzden mi olsun diyor direk . Hep ben susuyorum . Cevap versem veya söylensem kendi kendime eşimle konuşmuyoruz.  Sayilidir arkamda durup sen ne diyorsun dediği.  
tarafından
Yaşı kaç canım ayağı çukurda böyleleri de ölmez ama
(637 puan) tarafından
86 falan rahat var eskiden gec yazıldığı için daha da büyüktür tahminen . 7 senedir ölümcül hasta güya.  Yalandan numarayla hasta . Hiçbirseyi  yok.  Dr Dr gezdik Bi ara kaç Dr gördü bunun birseyi yok dedi.  İki a edemiyorum psikiyatriste götürmeye . Ne diyip de goturucez oraya diyolar
tarafından
Ölme yaşı yaklaşmış ama kötüye bir şey olmaz
(637 puan) tarafından
Beni de gömer o cinsten malesef
tarafından
Kız benim kayınbaba da bugün essekten düşmüş daha gebermedi  kötüye birşey olmaz lafına sonuna kadar katılıyorum 87 yaşında
0 oy
tarafından
Genelde kendim ezdirmem ama bazen saygıdan sustugum zaman oluyor o noktada eşim devreye giriyor abisi de olsa görümce de olsa lafını veriyor geçiyor. Aynı şekilde benim ailemden biri eşime laf ederse haksız yere ben de kim olursa olsun ezdirmem hakkını savunurum karşılıklı yani biraz 
0 oy
(9,538 puan) tarafından
Eger ben haklıysam ezdirmez diye dusunuyorum 
0 oy
(2,654 puan) tarafından
Eşimin asıl ailesi benim. Artık diğerleri arka planda kalıyor. Evlendigimizden beri bunu aşılıyorum ona. O da farkında zaten
tarafından
Helal bunu hazmedemeyen eşimin çevresi var demek ki mutlu olmasını istemiyor
0 oy
tarafından
Hayir ezdirmez herkesin tavrını dinler kim hakli kim haksizsa söyler  düşüncesini  hepte ben hakli cikarim kaynanama kızar  sonra kaynanam bize  küser   surat asar bizde umursamayız ❣

Hatta anan surat asiyo dedigimde haketmeseymis demisligi bile vardır 
0 oy
(2,937 puan) tarafından
Yok cnm 5 yıl olacak evliliğimiz 3. Çocuğumuz yolda ama ilk günki gibi hiç ezdirmedi ezdirmiyorda ilk 2 yıl aynı evdeydik snr kendi evimize taşındık her zmn her konuda ve her fırsatta arkamda duruyor 
0 oy
(1,275 puan) tarafından
Kesinlikle savunur
0 oy
(5,561 puan) tarafından
Benm eşimin şöyle bir huyu var asla bnm yanımda ailesine söz ettirmez ailesinin yanında bnm adım bile geçmez müsade etmez. Ben mutfaktayken ailesine  bnmle ilgli bni savuncak sözler söylediğini duydum bn içeri girince sustu 
0 oy
(3,296 puan) tarafından
Valla benkm eşim o konuda çok şükür ki iyi ya hemen der kimseyi karıma değişmem isteyen istediğini yapsın diye lafı söyleyince ipek haklı ilk önce herkes kendi baksın der 
0 oy
(10,542 puan) tarafından
Biz bosanirsak bu yüzden bosancaz ailesi herşeye karisiyo büyükler diye sesimi cikarmiyorum önce düzelir diye belli etmedim sonra olmuyo güzellikle eşime söyledim o üste çıktı kötülüğü mi söylüyorlar diye baktım olmuyo ben kavga çıkardım hala aynı burda da post açmıştım geçen gittik kaynanamlara 2 saat ya oturduk ya oturmadik sofraya oturduk benim oğlum et yemeyi sevimiyo butu eline alıp yemiyo diye bi başladı kayinbabam alıştır alıştır diye bana soyleniyo bu sürü şey söyledi sustum çay getiridik çocuk tok bi çubuk kraker verdiler bi lolipop verdiler çocuk dolu neyse mozaik pasta vardı getirdim çocuk merak etti yaklaştı eşimin tabağına normalde veriririm ama gece mama saati gelmişti üstüne uyuyacak mamasını yemez gece acıkır diye verme dedim kayinbabam bi yandan dik dik bi bakiyo bana görmen lazım ben hayır deyince kalktı ayağa ver bakiyim şunu dedi soktu çocuğun ağzına sinirlendiği mi fark etti bi taraftan hala soyleniyo el bize gülermiş herşeyden sakiniyomusum okula gidecekmiş yasitlarindan küçük kalirmis askere gidecekmiş ezilirmis dayanamazmis döndü bana sen niye yemiyosun annen ugrasiyo yapiyo sen yemiyosun diye bana başladı bu sefer sinirlendim dişim agriyo emziriyorum diye dişçiye gitmiyorum tatlı yiyince dayanamıyorum zaten iştahsız bi insanım bende beni biliyodun baba almasaydin bu kadar önemliyse senin için dedim bu sefer geri çocuğa döndü ben hiç muz yediğini görmedim hiç bişey yedirmiyosun şöyle böyle başladı bende sana kanıtlamak zorunda mıyım günlük bi muz yiyo benim çocuğum dedim inşallah öyledir dedi annen zamaninda çantasında tasiyodu yiyeceklerini meyvesini dedi bende den annem değilim bu da sizin çocuğunuz değil dedim hiç biseyden geri kalmiyo herseyi de yiyo benim çocuğum hiç bişey kanıtlamak zorunda değilim size dedim ki 1 yaşına kadar salça malca yiyemez daha diye nereye gitsem kendim yapıyorum yemeğini goturuyoduk bu sefer de kaynanamın yaptığını yedirmiyorum diye söyleniyordu sonra kayinbabam cen cen de cevap veriyon dedi iyice tepem attı sende herşeye karisiyon dedim 2 buçuk sene herseyine sustum sustum bunun gibi çok örneğin üstünü kapattım bu sefer patladım bu kadar şey olurken kaynanam da eşimde yanimdaydi tek kelime etmediler ne eşim savundu ne kaynanam sanane ne karisiyon dedi 2 saat oturmadan zor düştük eve bende eşime patladım zaten eşimle de sorunlarımiz vardı onun için doluydum babasına da patladım dedim bu iş burda bitti ben bosancam istemiyorum seni de aileni de dedim sabaha kadar ugrastizor ikna etti beni ertesi gün kaynanamı aramış söylemiş durumumuz ciddi babama şöyle karismasin yoksa Merve bosancakmis demiş 2 ay olmak üzere bu olaydan sonra toplasam 3 4 kere gittik bi kaç saat oturup geldik demekki sinir çizgisini baştan göstermek gerekiyomus insan kendini savunmazsa kocası hiç savunmuyo bunu çok iyi anladım 
0 oy
(13,529 puan) tarafından
Şükür eşimin ailesi öz ailemi aratmaz çok iyiyiz. En ufak mudale en küçük yanliş laf da ezdırmez
0 oy
(4,008 puan) tarafından
Kendisi yeterince eziyo onlara sıra gelene kadar ohooooo

İlgili sorular

0 oy
76 cevap 1,229 göst.
17 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Elanur__ (463 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 437 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 473 göst.