Merhaba kızlar oğlum 9 aylik geceleri bir çığlıkla uyanıp çok fazla ağlıyor bir gece de 4 5 kez yaşıyoruz bunu kan tahlilleri vs. Herseyine bakıldı 3 4 farklı doktora gittik ama bir sorun olmadığını henüz dişte çıkamadığını söylüyorlar doğduğu günden beri her gece aynı şeyi yaşıyoruz uyku problemi çok fazla ne denediysem ne bir düzen ne bir rutin oluşturmadım maşallah 9 aylik olmasına rağmen şu an 1.5 yaş kilo ve boyuna sahip sarışın mavi gözlü bir bebek biraz fazla dikkat çekiyor galiba herkes nasıl taşıyorsun çok ağır gözleri çok güzel boyu ne kadr uzun vs. Diyor maşallah deseler de galiba nazar etkisinde çok kalıyor. Çevremde güveneceğim hoca yok hiç ben gerçekten Allah rızası için bu işi yapan maneviyatı ilmi yüksek bir hoca arıyorum. Acaba burada konyali olupta önerecek birileri var mı birde okutayım diyorum yer gök dua ile dönüyor inşallah Rabbım bize de şifasını verirde kuzum huzurluca uyur ( hepimizin çocuklarına Rabbım sağlık sıhhat versin bütün kötü gözlerden kötü niyetlilerden muhafaza eylesin )