0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (1,665 puan) tarafından
Kızlar çamaşır makinem bozuldu iki özellikli olan var mı memnun musunuz hem yıkayıp hem kurutma özelliği olan

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben 4 yıldır kullanıyorum canim memnunum 
(134,009 puan) tarafından
+vestel 9kglik
(1,665 puan) tarafından
Enercii senin markası ney link varsa atar mısın
tarafından
Link bakayim canım bulursam atarım vestel benim 9 kiloluk bak sevdoş yazmış ☺
-Reklam-
0 oy
(2,194 puan) tarafından
Poctun yukarı cıksın banada lazım bekliyim burda
0 oy
(1,281 puan) tarafından
 . Eltim almış 18 bin TL ye Vestel çamaşır makinası 1400 devir. Fena kurutuyor öneririm yani. Bende Altus kullanıyorum 1200 devir memnunum. Kurutma makinam da var ama kışın kullanırım genellikle 
0 oy
tarafından
Benim arkadaşımda almış yanlış hatırlamıyosam beko galiba iki özellikli hem kurutma hem yıkama hiç memnun değil
(1,665 puan) tarafından
Yaaa neden acaba memnun değil canim
tarafından
Ya şey diyo normal yıkama yapıyo kurutma işlemi yapmıyo diyo keşke diyo bunun yerine 10 kg lik normal çamaşır makinesi alsaydım diyo veya kendi daha kullanmayı öğrenemedi ondan
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Annemin var ama kurutma özelliğini kullnamiyor çünkü nemli kalıyor ve aşırı ısınıyor
0 oy
(7,799 puan) tarafından
Vestel kullanıyorum iki özellikli. 3 yılda bir kaç kez servis gelmek zorunda kaldı çok arıza veriyor. İlk zamanlar güzel kurutmuyordu ama iyi yıkıyordu. Şimdi de güzel kurutuyor ama temiz yıkamıyor. Hiç memnun değilim. Ve gelen kişilerde aynısını söylüyor. %90 şikayet oranı varmış. Sana tavsiyem böyle bir riske girme. Ayrı ayrı al. 
0 oy
tarafından
Benimki de yikama+kurutma bir arada. Memnunum bir sorun yasamadim simdilik.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 294 göst.
0 oy
5 cevap 136 göst.
0 oy
4 cevap 201 göst.
0 oy
6 cevap 132 göst.
21 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,033 soru

12,327,944 cevap