Kızlar benm ablam yıllarca boşanmış bir kızı. Ve oğlu var kizi13 yaşında oğlu 12 falan işte ablam tek çocuklarıyla yıllardır yaşıyor calisyor çok çekti çok çalışkan becerikli bir kadın genç daha 34 yaşında nyse istgramda birisi ile tanıştı oda bizim hemşeri sayılır yıllardır İstanbul'da yaşıyor ve berber miş adam çocuğu yok bosanmis nekadr yalan doğru blmiyoruz işte aileme anlattım pazar geliyoruz tanişmaya demiş. Ablam dün kendini maf etti temizlik yaptı baştan sona kadar eşim ben kziim büyük ablam abim zaten annem bı sure onlarda ameliyat oldu bacağından bugün bütün tencere tencere dolu dolu yemekler yaptı adam şehir olarak şahsi araba ile gelirse bize 3 saat falan yakın İstanbul Tekirdağ arası yalandan ha geldik geliyoriz az kaldı trafik var kaza olmuş galiba yalandan saat 12 buçukta yola çıktik dedi taaa saat 5 ne gelen var ne gden ablam konum at dedi aryor cvp vermiyor yalandan babam yanımda blmem ne braz daha bekledim hepimiz aç aç bekliyoriz ablam başında tomür var bide stres yaparsa ağrı çoğalıyor kadın maf oldu adami arıyoruz aryoruz mesaj atyroiz cvp yok yazmış ben evlenmekten vazgeçtim geri dönüyorum seni engeliyroim bay dye hamileyim bide sancı gryor karnıma yemek yedik boğazımizda kala kala serfsz madem istemiyon.onceden syle kadına nye Ümit veryon Allah byleleri kahretsin nye Ümit veryorlar yalan söylüyorlar vala Allah'a havale ettik ne dyelim nekadar yalan dolan birisi varsa hep ablamı buluyor hemde hep