Arkadaşlar benim 11 aylık kızım var 4 ocak'ta 1 yaşına girecek inşallah ve şu an 4 aylık hamileyim ben asla kendim bilerek hamile kalmadım çünkü bizim bir sağlık problemimiz vardı yani çok affedersiniz ama eşimin sperm sayısı azdı biz dedik biraz para biriktirelim tedavi olalım dedik para biriktirmeye başladık ben kendimi hamile olduğumu öğrendim hiç doktora falan gitmedim bu konuda ondan sonra doğum oldu ondan sonra ben hiç düşünemedim ikinci çocuk bu kadar erken olur diye yani 5 yıl sonra oldu ilk çocuğu şu an ikinciye hamileyim inanın gerçekten isteyerek hamile kalmadım ve o kadar çok üzgünüm ki mesela benim kızım şu an bir kardeşi olacağını bilincinde değil onu fark edemeyecek keşke konuşmaya başlasa hani bilincinde olsa mesela ona anlatabilseydim keşke senin bir kızın olacak diye bilincinde olup mutlu olsa ya da kendini ifade edebilseydi o kadar çok üzüldüm ki arkadaşlar siz siz olun bu konuda gerçekten çok dikkat edin ben maalesef çok dikkat edemedim kendi hatamı biliyorum farkına vardım geç oldu çok geç ama yapacak bir şey yok inşallah ikisine de nne şefkatine anne sevgisini göstereceğim İnşallah ikisine bakmaya ikisine birden sevgimi göstereceğim Allah razı olsun eşim yine çok şükür kızıma çok düşkün onu çok seviyor ben bakamadığım zaman eminim eşim ona sevgisini gösterecek ona bakacak bu konuda ben şanslıyım ama benim kadar şanslı olmayan kişiler var eş bakımından lütfen arkadaşlar ben şu an o kadar üzülüyorum ki ikinci çocuğun şu an olmasına ama artık bunu geçtim artık üzülmemeye çalışıyorum çünkü bebek de etkileniyor ister istemez lütfen arkadaşlar ben dikkat etmedim sizler dikkat edin bu konuda asla çocuk bilincinde olmadan 3-4 yaşına gelmeden ikinci çocuğu düşünmeyin bence Rabbim çocuklarınızı sağlıkla sıhhatle kucağınızı almayı nasip etsin inşallah biraz uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin