0 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
Kızım bugün 39 günlük oldu onu çok seviyorum çok istediğim, sevdiğim, beklediğim bir bebekti ama ben hariç herkes onu sakinleştirirken ben kucağıma alınca ağlıyor. Bıktım cidden bıktım artık kucağıma alasım bile gelmiyor çünkü benim kucağındayken hiç mutlu değil. Bir bebek neden herkeste sakinleşir de annesindeyken ağlar? Tatlı tatlı konuşuyorum, saçlarını okşuyorum vs vs hiçbir fayda etmiyor. Bugün biri de bebeğe anne seni ağlatıyor mu falan dedi bebeği severken babam da bak sende ağlıyor annenle enerjisi çok iyi tuttu onda hiç ağlamıyor dedi bana iyice moralim bozuldu 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
düzenlendi

Sakın böyle düşünmeyin size olumsuz şeyler söyleyenlere de kulak asmayın. Olabilfiğince sakin olun gergin olursanız hisseder ve huzursuzlanır. Yalnız zaman geçirin bebekler fazla kalabalık sevmezler anne bebek başbaşa kalın. O sizi kokunuzdan bile tanır, annesini sevmeyen bebek nerde görülmüş. Bol bol kucağınızda tutun ten tene temas kurun, göğsünüze yatırıp sesszice ninniler söyleyin, kokunuzu alsın şuan çook minik, zamanla anne bebek birbirine alışır hiç merak etmeyin bu dünyada en sevdiği kişi sizsiniz ve bu zamanla daha da artacak :) 

-Reklam-
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Canım stres yapma bebek hissediyordur. Sakin ol . Acaba tutarken farkında olmadan bir yerinimi acitiyorsun yada sıkı bir şekilde tutup bunaltıyor musun. 
0 oy
(1,800 puan) tarafından
Cnm bebek cok fazla mi elden ele gidiyo.sadece tek bakmayi denesen de birbirinize alissaniz.emerken nasil uyumunuz?
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Bebeğimiz cokmu elden ele veriliyo canm kesinlikle sen ilgilen çocuğunla ağladığında falan baskasina verip mudahele etmesinler gerekirse saatlerce uğraş sen sakinlestir sende stres yapma çocuk hisseder canm gerekirse güzel dualar acarak  çocuğuna sarılarak sakinlestir ve farkı gorursun
0 oy
(8,835 puan) tarafından
hep kucakta tutma canım arada kendi başına kalsın ama sen yine yanında ol sev güldürcek şeyler yap 
0 oy
(18,382 puan) tarafından
İlk bir ay annem bende kaldı sağolsun kendi odamda uyutamayınca alıp anneme götürüyordum annem gidince çok uzuldum ama ilişkimiz daha iyi oldu bebeği hep kendim susturmak zorunda kaldım alıştık birbirimize 
0 oy
tarafından
Sana birşey diyim mi aynı şeyleri yaşıyordum ben doğumda covid olmuştum 15 gün annem baktı annemi annesi sandı heralde karantina sürem bitti yanına gittim bende hep ağlıyordu annemin sesini duysun kokusunu alsın susuyordu. Bende senin gibi düşünüyordum lohusalıkta psikolojisi falan derken insan ne düşüneceğini ne yapacağını bilemiyor. Ama şimdi 2 yaşını bitirdi beni Bi salsa diyorum :) bugünlerde geçecek sen sabret sakin kal biz sakin olmayınca hissediyorlar ve onlar iyice huysuzlaşıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 92 göst.
12 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ceylannm (121 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 339 göst.
19 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Cansu33 (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
23 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anneymben (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.

410,913 soru

12,365,535 cevap

41,978 kullanıcı

Kategoriler

...