0 oy
94 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (642 puan) tarafından
Kızlar  prosedürleri nedir bebek yoğun bakıma girdiğinde ücret aliyolarmi bilginiz varmı doğum ücreti dışında ekstra ücret alınıyor mu kan alma olsun ilaç serum falan verdiklerinde

2 Cevaplar

0 oy
(7,459 puan) tarafından
Afiyeti bilmiyorum çakmak erdem hastanesinde yaptım iki doğumumu da
(642 puan) tarafından
Cnm doktorum orayla anlasmalida oyuzden sordum orda olacak büyük ihtimalle
(7,459 puan) tarafından
Anladım canım
-Reklam-
0 oy
(3,360 puan) tarafından
İlk doğumu orda yaptım ama kızım yoğun bakıma girmedi. 2 gece kalıp döndük sezaryendi
(642 puan) tarafından
Canım ekstra ücret alınıyor mu doğum ücreti dışında kaldığın gecenin parası olsun ilaç parası olsun bazı hastaneler böyle pislik yapıyor ya oyuzden  sordum
(3,360 puan) tarafından
Sezaryen 3000tl ydi 2 sene önce ben çıkınca 3000tl ödedim öyle ekstra masraf hatırlamıyorum ama yinede sor sen her şey dahil mi diye
(642 puan) tarafından
Tamam cnm eşim diyor ya artık insanlar çok kazikliyor şuan sezeryan 16 bin normal 15 bin olmuş tabi benim doktorumun verdiği fiyat bu özel kliniği var oraya gidiyorum ben orda doğum yaptiracak
(3,360 puan) tarafından
Her yer ateş pahası olmuş ismi ne doktorunun
(642 puan) tarafından
Kadriye şener hastanede değil cnm orayla anlaşmalı kendi kliniği var
(3,360 puan) tarafından
Muayene ücreti ne kadar bende özelde doktor arıyorum da birde yeri nerde
(642 puan) tarafından
850 muayene nsT de 150 cnm yeri fera busines diye geçiyor hemen afiyet Hastanesi'nin 4-5 bina ilerisinde aynı  sırada kalıyor zaten doktorun Instagram hesabı var ordan bakabilirsin cnm
(3,360 puan) tarafından
Bende rdv aldım şimdi ona tatlı bir doktora benziyor. Sen kaç haftaliksin ben haftaya cuma aldım 12+6 oluyorum acaba cinsiyet tahmini yapar mı bu haftada. Birde 10 gün 2 hafta içinde 2nci kontrol ücretsiz mi acaba merak ettim
(3,360 puan) tarafından
Senin ilk doğumun mu acaba benim ikinci olacak da ilki sezaryen ikincisini normal düşünüyorum bu doktor ssvd yapıyor mu acaba
(642 puan) tarafından
Yapar bence ben her gittiğimde söylüyor ben ama geç gitmeye başladım 30 haftadan sonra ama ssvd yapiyormu inan bilmiyorumbenim ikinci doğumum olucakevet 10 gün içinde iki kez muayene ücreti alınmıyor ben şuan 34 haftaligim cnm mesaj atabilirsin kliniğe bilgi veriyorlar doktorun profilinde numara yazıyor
(642 puan) tarafından
Profiline baktım yazıyor ssvd cnm ama onu beence detaylı doktorla konuşman lazım hayırlısı olsun hakkımızda insAllah
(3,360 puan) tarafından
Amin çok sağol bende 15 Aralık için rdv aldım bakalım. Cinsiyeti ne zaman öğrendin Kadriye hanımla
(642 puan) tarafından
Canım ben Kadriye hanıma en başından beri gitmiyorum ama bence görürse söyler bence acele etme ilk haftalarda yanılma çok oluyor ben çünkü bu gebeligimde 14 haftalık öğrendim perinatolojiye gitmiştim Zeynep kamilde erkek demişlerdi sonra kız çıktı ilk haftalarda yapılan tahminler bazen doğru sonuç vermeyebiliyor ama Kadriye hanım gittiğinde dobblerle falanda bakıyor bebeğin yüzüne tabi senin şuan küçük baya yüzü belli olmaz insAllah sağlıcakla kucağına alırsın ben çok memnunum Kadriye hanımdan :)
(642 puan) tarafından
Ben 30 haftadan sonra gitmeye basladigim için :D
(3,360 puan) tarafından
Aa anladım bende 12+6 e rdv aldım ama 1 hafta erteleyim o zaman 850tl muayene her ay veremem cep yakar jsjs
(3,360 puan) tarafından
Birde ne kadar sürüyor muayene baya soru sordum kusura bakma seninde az kaldı galiba sağlıkla kucağına alırsın normal doğum mu düşünüyorsun
(642 puan) tarafından
Canım valla benim son haftalarim olduğu için çok aşırı bakmıyor suyuna birde beslenmesine bakıyor ama sende bence detaylı inceler evet benim 1 ay kaldı yada daha az bebek kanalda zaten birşey olmaz haberleselim sen. Memnun kalcakmisin merak ettim bencede biraz muayeneyi geciktirabilirsin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 2,233 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Biricigim (345 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 144 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ZS20152022 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 245 göst.
0 oy
2 cevap 76 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde 2409 (16 puan) tarafından soruldu